Educació

Fotografia

El conseller d'Educació lliura els premis del concurs El Gust per la Lectura, que fomenta l'hàbit lector entre l'alumnat català

query_builder   1 juny 2023 15:59

event_note Nota de premsa

El conseller d'Educació lliura els premis del concurs El Gust per la Lectura, que fomenta l'hàbit lector entre l'alumnat català

  1. Han participat al concurs alumnes de primària, secundària, batxillerat i educació d’adults


  1. Gonzàlez-Cambray: “Us encoratjo a continuar lleginti us demano que ens ajudeu a encomanar el plaer per la lectura, la passió per la lectura, a tots aquells que encara no l’han descobert”


Fotografia{"name":"2023/06/01/15/57/c9f8c7a8-1d23-4012-9e6e-5e6b90e37aa0.jpeg","author":"Departament d'Educació","type":"0","location":"0","weight":160084}


El conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, ha presidit aquest matí el lliurament de premis del concurs El Gust per la Lectura, impulsat pel departament d’Educació.


El titular d’Educació ha afirmat que “aquest premi també és pels docents, gestors de les biblioteques, i famílies que segur que són, en bona part, els responsables que gaudiu amb la lectura. Us encoratjo a continuar lleginti us demano que ens ajudeu a encomanar el plaer per la lectura, la passió per la lectura, a tots aquells que encara no l’han descobert”. El conseller també ha recordat que el Departament té diferents programes per incentivar la lectura entre infants i joves.


El Gust per la Lectura té com a objectiu incentivar la lectura literària i desenvolupar l’hàbit lector entre els més joves. El concurs s’adreça als alumnes d’educació primària, secundària, batxillerat i d’escoles d’adults. El programaofereix material didàctic al professorat, així com estratègies i recursos per a la dinamització de la lectura.


En l’edició d’enguany hi han participat 7.500 alumnes de 128 centres educatius, amb un total de 343 treballs presentats. El concurs està basat en la lectura i treball de diverses propostes al voltant de les obres de diferents autors, temes i gèneres, i es premien iniciatives per desenvolupar l’hàbit lector i fomentar la lectura sistemàtica en qualsevol suport, a través de la reflexió sobre el que s’ha llegit, l’explicació mitjançant evidències orals o escrites, i el saber-ho compartir amb els altres.




1 de juny de 2023

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia