1. En aquests moments la circulació de l’AP-7 en sentit nord està tallada i es fan desviaments per la sortida 9 de Maçanet de la Selva cap a l'A-2 i la C-35

Protecció Civil de la Generalitat ha activat aquesta tarda en ALERTA el Pla especial d'emergències per accidents en el transport de mercaderies perilloses per carretera i ferrocarril a Catalunya (TRANSCAT) per l'incendi d'un camió que transportava matèries perilloses al punt quilomètric 76 de l'AP-7,sentit Girona, al municipi de Vilobí d'Onyar. El camió transportava una càrrega de més de 20.000 litres del productes ONU 3082 (Substància perillosa pel medi ambient) i ONU 1866 (Resina en solució, inflamable).

La primera trucada rebuda al telèfon d'emergències CAT112 ha estat a les 13:58 i en total s’ha rebut 89 trucades alertant d'aquest incendi.

Els Bombers de la Generalitat han activat 9 dotacions terrestres i dos helicòpters bombarders. L’incendi ha cremat totalment el camió i ha afectat també vegetació forestal als marges de l’autopista. A les 14.50 hores, el foc de vegetació, ja estava apagat.

El Servei Català del Trànsit SCT ha informat que a conseqüència de l’incendi l’AP-7 està tallada. Es fan desviaments una mica abans, per la sortida 9 de Maçanet de la Selva cap a l'A-2 i la C-35. En el punt de desviament hi ha més de 7 km de retencions. En sentit sud s'ha tallat durant un quart d'hora a Riudellots de la Selva per tasques de Bombers, però ja està oberta.

Els Mossos d’Esquadra han activat 7 dotacions de Trànsit i Seguretat Ciutadana.