1. El Pla TRANSCAT queda en situació de Prealerta perquè l’AP-7 encara resta tallada en sentit nord i perquè la via ha quedat malmesa

Protecció Civil de la Generalitat ha tancat l’ALERTA del Pla especial d'emergències per accidents en el transport de mercaderies perilloses per carretera i ferrocarril a Catalunya (TRANSCAT) per l'incendi d'un camió que transportava matèries perilloses al punt quilomètric 76 de l'AP-7,sentit Girona, al municipi de Vilobí d'Onyar. El Pla TRANSCAT queda ara en fase de Prealerta perquè l’AP-7 encara resta tallada en sentit nord i perquè la via a quedat malmesa a conseqüència de l’incendi.

En aquests moments els operaris de l’autopista s’encarreguen de la neteja de la zona afectada per l’incendi i la reparació de l’asfalt que ha quedat malmès. Les aigües d’extinció i el producte vessat han quedat al voral i no han arribat a la riera que hi ha propera a la zona de l’incendi.

Bombers de la Generalitat romanem encara al lloc del sinistre fent tasques d'extinció del camió sinistrat amb 4 dotacions.

El Servei Català del Trànsit SCT ha informat l’AP-7 encara està tallada en sentit nord i es fan desviaments una mica abans de la zona de l’incendi, per la sortida 9 de Maçanet de la Selva cap a l'A-2 i la C-35. En el punt del desviament hi ha més de 20 km de retencions.

Els Mossos d’Esquadra han activat 7 dotacions de Trànsit i Seguretat Ciutadana.

El Sistema d’Emergències Mèdiques SEM tres unitats i han confirmat que no hi ha cap persona atesa.