Recerca i Universitats

PAU 2023

Els estudiants s'han examinat avui a la PAU de la matèria comuna d'Història i després ho fan de la resta de matèries de modalitat

query_builder   8 juny 2023 13:05

event_note Nota de premsa

Els estudiants s'han examinat avui a la PAU de la matèria comuna d'Història i després ho fan de la resta de matèries de modalitat

PAU 2023{"name":"2023/06/08/13/02/dc514129-1f14-47ff-9bb1-f2d357d65555.jpg","author":"DREU","type":"0","location":"0","weight":193279}

En el segon dia d’exàmens, els estudiants matriculats a la fase general de la prova d'accés a la universitat (PAU) s'han examinat aquest matí d’una de les quatre matèries comunes: Història.

A la prova d'Història han hagut d’escollir dos exercicis dels quatre que es proposaven. En el primer havien de contextualitzar una fotografia publicada al diari La Vanguardia el 17 d’abril del 1931. En el segon, els estudiants havien d’analitzar un discurs de Ramón Serrano Suñer, ministre d’Afers Exteriors, del 24 de juny del 1941. En la tercera opció havien de comentar un article d’Alejandro Lerroux publicat al diari La Rebeldía el 1906. I en la quarta possibilitat calia comentar una fotografia de Carlos Pérez de Rozas feta a Barcelona el 28 d’agost del 1936. En tots els casos, els estudiants havien de contextualitzar històricament els documents i respondre les preguntes plantejades relatives al seu contingut.

Després, els estudiants s’examinen de les matèries de modalitat corresponents a Dibuix artístic, Llatí, i Matemàtiques. A la tarda, continuaran amb més exàmens de modalitat: Dibuix tècnic, Història de l’art, Història de la Filosofia, Literatura castellana, i Química.

Els exàmens i els criteris de correcció en format PDF estan disponibles, a mesura que van finalitzant les proves, a la web d’inici de Canal Universitats.

Demà, tercer i últim dia de la PAU, els estudiants s’examinaran al matí de la darrera matèria comuna, Llengua Catalana i Literatura. En el següent enllaç podeu consultar l’horari de les proves.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia