Dissabte dia 10 a les 18:30h celebrem al Palau Robert el tercer concert del cicle Sonora, una proposta de The Project en el marc del Guitar BCN que vol donar veu a les artistes joves del país. Ens acompanyarà, en aquesta ocasió, Colet, que declara sense embuts “anar al revés de tothom,i el millor és que m’és igual”.


Amb les idees així de clares es presenta en societat Colet, l’alter ego de la cantant, compositora i actriu Anna Colet. I així ho mostra amb els seus primers singles ‘APTC’, ‘X TU CULPA’ i ‘DON FEDERICO’.

Gravat a Abuelita Studios (Barcelona) i produït per Stefano Maccarrone, aquest avenç és un spoiler perfecte del que podrem trobar en el seu disc debut. Al llarg de vuit cançons, l’àlbum ens embarca en un viatge per la ironia i l’humor al ritme de bases electròniques i sons dels 80, tot rodejat per una narrativa teatral que la pròpia Colet defineix com a ‘tragicomèdia retrofuturista’.

“M’agrada barrejar sons dels 80 amb experiments que crec que m’invento (encara que em diuen que està tot inventat); que soni retro però en la justa mesura, com si creés la música que a la meva jo del futur li agradaria escoltar”, explica.

Un àlbum amb què Colet ens convida a submergir-nos en l’enigmàtic món de l’astrologia: cadascuna de les vuit cançons és el reflex d’una de les vuit fases lunars, aquelles a qui, si creiem en la influència dels cossos celestes i les constel·lacions en el nostre dia a dia, haurem de culpar dels nostres fracassos o frustracions.

“La Tapada” va arribar el 29 de març per fer-nos cantar, riure i cridar sense complexos, en una autèntica oda pop a la llibertat.