Empresa i Treball

emt

El Govern obre avui el termini per votar a les 4 empreses finalistes al Reconeixement del Dia de l'Empresa

query_builder   12 juny 2023 09:18

event_note Nota de premsa

El Govern obre avui el termini per votar a les 4 empreses finalistes al Reconeixement del Dia de l'Empresa

La ciutadania podrà votar fins el 23 de juny en aquest enllaç http://diaempresa.cat

Les 4 candidates són: Alier S.A en la categoria de Medi Ambient; Fruits de Ponent S.C.C LTDA en la Social; Família Torres S.A en Talent; i KMO Energy S.L en Governança

El Departament d’Empresa i Treball ha obert avui el termini per votar a les 4 candidatures finalistes al Reconeixement del Dia de l’Empresa - Empreses del Futur Present 2023. La ciutadania podrà votar i triar l’empresa mereixedora del reconeixent fins el 23 de juny en aquest enllaç http://diaempresa.cat .

Aquesta iniciativa s’emmarca en la celebració del Dia Nacional de l’Empresa, que té lloc el 27 de juny, amb l’objectiu de reivindicar la tasca de les empreses que aporten valor compartit (econòmic, social i mediambiental) vinculat a aspectes com la gestió del talent, el consum responsable o l’aprovisionament local, entre altres.

Inicialment es van presentar 55 candidatures i d’aquestes s’han seleccionat 4 finalistes en les categories de Medi Ambient, Social, Governança i Talent.

Les 4 candidates al reconeixement són:

Alier S.A (Segrià) en la categoria de Medi Ambient: Fabricació paper 100% reciclat i reciclable. Transformar residus en recursos valuosos.

Fruits de Ponent S.C.C LTDA (Segrià) en la categoria Social: Cooperativa de segon grau que produeix i comercialitza fruita de llavor i de pinyol, fruita seca, cereals i oli d’oliva verge extra.

Família Torres S.A (Alt Penedès) en la categoria de Talent: Un total de 1.800 hectàrees de vinyes pròpies, rellevants per la seva diversitat, 10 cellers entre Espanya i Xile, produeixen una amplia gamma de vins i licors.

KMO Energy S.L (Vallès Occidental) en la categoria de Governança: Fer realitat la transició energètica amb generació d’energia local km0, amb participació ciutadana per afavorir el desenvolupament territorial.

L’empresa guanyadora s'anunciarà i rebrà el reconeixement en un acte el dia 26 de juny al Palau de la Música amb la presència del president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia.


Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

Twitter | @empresacat | @treballcat

Youtube | Empresa | Treball


`