Després dels cicles Ender30ck i Sonora, el Jardí de Palau Robert acull la cinquena edició del ClotildeFest, un seguit d’actuacions amb el bo i millor del pop-rock del país, amb noms proposats per les emissores de ràdio Flaixbac, Europa FM, Els40 Catalunya i RAC105, i la col·laboració de l’Agència Catalana de la Joventut (Carnet Jove) i Estrella Damm.

Els concerts tindran lloc els dies 21 (Triquell i els Catarres, proposats per Flaixbac) i 28 de juny (Roger Padrós, Edu Esteve i DJ Bulma Beat, proposats per Europa FM) i els dies 5 (Figa Flawas i The Tyets, proposats per Els40 Catalunya) i 12 de juliol (Mariona Escoda i Porto Bello, proposats per RAC105); tots ells, a les 20:30h

Triquell i Els Catarres, per començar

Cesc Triquell va comprar-se el seu primer dispositiu MP4 als onze anys per a escoltar-hi recopilatoris -les antigues playlists- eclèctics que ell mateix preparava. Per les seves orelles hi passaven personatges sarcàstics, crus i amb una personalitat singular com Alex Turner, Amy Winehouse o Love of Lesbian. Gràcies a aquestes ànimes lliures, Triquell va entendre la música com a tasca artesanal, no com a entreteniment banal... Uns anys i molts aprenentatges més tard, apareix al programa televisiu Eufòria, on és el segon artista més votat, i enregistra el seu primer disc, “Entre fluids”.

Pel que fa als Catarres, no necessiten presentació: són el trio més conegut de pop-folk en català. Amb les seves cançons ultralluminoses, optimistes i ballables, la Roser, en Joan i l'Eric han estat precursors i han obert un camí sense el qual no es pot entendre l'eclosió, la qualitat i l'èxit de la música pop actual en català. Després de 10 anys, segueixen omplint sales i emocionant-nos amb les seves cançons.

Tots els concerts són gratuïts, però cal disposar d’entrada, que es pot aconseguir mitjançant el Carnet Jove o bé seguint les indicacions de cada emissora.