President

El president, durant la seva intervenció en l'acte

President Aragonès: "La Taula del Tercer Sector és la cristal·lització d'una llarga tradició al nostre país"

query_builder   20 juny 2023 18:50

event_note Nota de premsa

President Aragonès: "La Taula del Tercer Sector és la cristal·lització d'una llarga tradició al nostre país"

  1. El cap de l’Executiu ha encapçalat l’acte festiu amb motiu dels 20 anys de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha posat en valor aquesta tarda la tasca de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, que, ha dit, “és la cristal·lització d’una llarga tradició al nostre país, en termes d'incidència, termes de creació d'aliances, de generació de discurs i de capacitat de marcar l'agenda política”.

El president, durant la seva intervenció en l'acte (autor: Arnau Carbonell)
El president, durant la seva intervenció en l'acte (autor: Arnau Carbonell)
{"name":"2023/06/20/18/50/b816457b-4ec3-4e70-bd12-804e77a040a8.jpeg","author":"Arnau Carbonell","type":"0","location":"0","weight":75825}

En aquesta mateixa línia, ha assenyalat que Catalunya té “té una llarguíssima trajectòria amb entitats formades per persones que s'han ajuntat per respondre a problemes socials, de pobresa, de desigualtat, de manca d'oportunitats i que a través de l'ajuda mutua, a més a través del treball compartit i del voluntariat, han fet possible grans transformacions al nostre país”.

El cap de l’Executiu ha pronunciat aquestes paraules durant l’acte festiu amb motiu dels 20 anys de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, que s’ha fet aquesta tarda a la sala Paral·lel 62 de Barcelona. Ha acompanyat el president el conseller de Drets Socials, Carles Campuzano.

Pere Aragonès ha aprofitat l’acte per expressar el seu agraïment a la Taula del Tercer Sector per la seva tasca i ha remarcat que des del Govern “volem continuar aquesta aventura compartida, a través d'acords i del treball compartit”. En aquest sentit, ha destacat la feina que s’ha fet conjuntament i que ha permès canvis com “l’augment del 8% de l’Índex de Renda de Suficiència de Catalunya” i l’increment de més del 9% de les tarifes de serveis”.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia