President

El Llindar

El president Aragonès encapçala la cloenda de curs del centre de noves oportunitats El Llindar, a Cornellà de Llobregat

query_builder   21 juny 2023 13:37

event_note Nota de premsa

El president Aragonès encapçala la cloenda de curs del centre de noves oportunitats El Llindar, a Cornellà de Llobregat

  1. El 77% dels alumnes del centre han aprovat el curs i un 66% seguirà estudiant el curs que ve
El president lliurant l'orla a un dels alumnes. Fotografia: Arnau Carbonell
El president lliurant l'orla a un dels alumnes. Fotografia: Arnau Carbonell
{"name":"2023/06/21/13/36/9d23599e-a97a-4083-84e4-5ae05693ca33.jpg","author":"Arnau Carbonell","type":"0","location":"0","weight":124912}

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, acompanyat de la consellera d’Educació, Anna Simó, ha encapçalat aquest matí la cloenda del curs escolar d’El Llindar, centre de noves oportunitats de Cornellà de Llobregat.

Després de reunir-se amb els responsables del centre, el cap de l’Executiu i la resta d’autoritats han entregat les orles als 362 alumnes que enguany han finalitzat els seus estudis en les diferents branques formatives que ofereix El Llindar. Del total d’alumnes matriculats a l’escola, enguany han aprovat els estudis un 77%; el 66% seguirà estudiant el curs que ve i un 18% entraran al mercat laboral.

Aragonès els ha felicitat per la seva graduació i pel camí recorregut: “Segur que el primer dia que vau arribar aquí us semblava que seria molt difícil i estic convençut que avui la gran majoria veieu que ha valgut la pena destinar esforços i aprendre conjuntament”.

El president ha destacat la gran labor dels professionals d’El Llindar que “fan possible que cada dia pugueu guanyar noves oportunitats”. “El millor a la vida és poder caminar acompanyat i al Llindar heu pogut anar acompanyats del professorat i de la resta de professionals, que ha fet una excel·lent tasca”, ha assegurat. I ha afegit que també les administracions han de seguir acompanyant aquests joves “i fer-ho encara amb més intensitat”.

Com a centre de noves oportunitats, El Llindar orienta i acompanya adolescents i joves que es troben exclosos del sistema educatiu i social, apostant per recorreguts formatius personalitzats en escenaris reals de treball. Des de la seva creació, el 2004, ja ha acompanyat a més de 4.800 adolescents i joves del Baix Llobregat i el Barcelonès Sud.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia