Estudiants PAU{"name":"2023/06/21/17/15/8ae28574-41a4-4cfa-ab4f-b58ed54054d1.jpg","author":"DREU","type":"0","location":"0","weight":987174}

L’estudiantat que es va presentar a la convocatòria ordinària de les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) podrà consultar aquesta mateixa tarda, a partir de les 18 hores aproximadament, les qualificacions obtingudes. Els resultats estaran disponibles en aquesta adreça directa especialment habilitada del Portal d’accés a la universitat per evitar possibles col·lapses a causa de l’elevat nombre de connexions simultànies. En el moment de la consulta dels resultats, els estudiants podran descarregar-se el document personal acreditatiu de les seves qualificacions dotat amb un codi segur de verificació.

L’Oficina d’Accés a la Universitat ha pogut avançar la data màxima fixada per a la publicació dels resultats, que inicialment estava fixada per demà 22 de juny. En els propers dies es coneixeran els resultats globals de les proves PAU i els alumnes que rebran una distinció del Govern de la Generalitat de Catalunya per haver obtingut una qualificació a les PAU superior o igual a 9 punts en la fase general.