Traïció {"name":"2023/06/22/12/30/e3227f01-6813-47f3-8694-24623fc902c5.jpg","author":"CULTURA ","type":"0","location":"0","weight":144765}


Aquesta setmana s’estrena als cinemes ‘Traïció’, doblada i subtitulada en català amb el suport de la Secretaria de Política Lingüística. Les sales de cinema han estrenat, durant aquest any 2023, 39 pel·lícules doblades o subtitulades en català amb el suport del Departament de Cultura.


Traïció

La comissària general de policia de París, una dona d’una gran integritat moral, queda trasbalsada en descobrir que el seu marit porta una doble vida. Això li fa perdre sobtadament l’equilibri i la du a comportar-se d’una manera de la qual mai no s’havia cregut capaç.

Movie Films en distribueix la versió doblada i la versió original subtitulada en català a les sales següents:

  1. Casal Municipal d'Ascó (Ascó) VD
  2. Cinema Germandat (Batea) VD
  3. Cinema Moderno (Caseres) VD
  4. Screenbox Funatic (Lleida) VD
  5. CineBaix (Sant Feliu de Llobregat) VD i VOSC
  6. Casal Rossinyol (Vilalba dels Arcs) VD

Consulteu la cartellera del portal de Cinema en català.


Impuls al doblatge i la subtitulació en català

El català i l'audiovisual són dos dels quatre eixos estratègics del Departament de Cultura per a l'actual legislatura. El Departament ha obert vies de diàleg amb tots els agents del sector incloent-hi les plataformes audiovisuals. Aquestes línies es van presentar a l'acte "Fem un gir de guió a l'audiovisual en català" amb participació de la consellera de Cultura, Natàlia Garriga, i del secretari de Política Lingüística Francesc Xavier Vila.


Tràiler https://youtu.be/5BYpYnkJJzY

Projeccions http://www.gencat.cat/llengua/cinema/sessions_film.html?film=37560


Cinema en català