Bombers

Una persona mor en un incendi d'habitatge a Granollers (Vallès Oriental)

query_builder   23 juny 2023 08:28

event_note Nota de premsa

Una persona mor en un incendi d'habitatge a Granollers (Vallès Oriental)

  1. Els Bombers de la Generalitat han activat 13 dotacions i han rescatat una persona confinada al balcó del primer pis

Els Bombers de la Generalitat han treballat en un incendi d’habitatge al carrer d’Orient, de Granollers, on una persona ha perdut la vida. L’avís de l’incendi ha arribat a les 4.42 hores i els Bombers han activat 13 dotacions. En arribar a l’indret, els Bombers han comprovat que hi havia foc desenvolupat a les tres plantes del bloc, amb una persona confinada al balcó del primer pis que han pogut rescatar per la façana. Els Bombers han evacuat per l’escala les persones que han pogut sortir pels seus propis mitjans del bloc.

Els Bombers han entrat a l’edifici amb tres equips, un per la façana al primer pis, un altre per la porta principal per fer recerca a l’escala i un tercer equip que ha accedit per la façana al segon pis, per fer l’extinció de l’incendi i fer recerca de víctimes. Un cop han aconseguit baixar la temperatura del tercer pis i hi han pogut accedir, els Bombers han localitzat el cos sense vida d’una persona de 90 anys.

El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha atès dues persones i les ha traslladat menys greus a l’hospital de Granollers. Per ara, els Bombers continuen revisant els punts calents a les dues plantes que han cremat i fent ventilació del bloc. Els Bombers han requerit la presència de l’arquitecte municipal de l’Ajuntament de Granollers per tal que valori, junt amb els membres del cos, l’estat de l’immoble.

El SEM ha activat 5 unitats que s’han desplaçat fins l’indret del sinistre i els Mossos d’Esquadra han activat 6 patrulles.

`