Drets Socials

Imatge de l'app

El Carnet Jove llença la seva nova aplicació mòbil millorada: intuïtiva, dinàmica i amb més prestacions

query_builder   26 juny 2023 12:20

event_note Nota de premsa

El Carnet Jove llença la seva nova aplicació mòbil millorada: intuïtiva, dinàmica i amb més prestacions

  1. La renovada aplicació del Carnet Jove destaca en la millora de l’experiència d’usuari gràcies al seu nou disseny
  2. L’aplicació incorpora la possibilitat de gaudir dels descomptes i avantatges encara que no es disposi de cobertura
  3. Les principals botigues d’aplicacions per a dispositius mòbils, Google Play i App Store, ja inclouen el programari que permet gaudir dels avantatges del Carnet Jove
Imatge de l'app{"name":"2023/06/26/12/19/687985e2-691f-4ba8-b998-a5931a9b4ebf.jpeg","author":"dso","type":"0","location":"0","weight":94167}

El Carnet Jove posa en marxa a partir d’avui una APP mòbil renovada basada en el desenvolupament d’un sistema de navegació i disseny d’última generació, que s'ha fet tenint en compte l'opinió d'alguns dels titulars del Carnet Jove.

En aquesta nova versió, des d’un primer moment en el menú principal es mostra el ‘Carnet Jove digital de l'usuari’ en pantalla, fet que permet identificar-se de manera més directa davant dels més de 8.000 descomptes a Catalunya, permanents i temporals, en àmbits com la cultura, el turisme i la mobilitat, la formació, etc. i més de 60.000 descomptes arreu d'Europa.

Així mateix, l’aplicació incorpora noves funcionalitats com la secció de destacats a la pàgina inicial i la possibilitat de descàrrega de vals, el que suposa que a partir d’ara es podran baixar els vals en el dispositiu per utilitzar-los sense connexió o en un moment posterior. També permet marcar-los com a favorits, de manera que els vals que s’usen més sovint es diferenciaran de la resta.

A la vegada, s’ha implantat un sistema de cerca millorat i molt més personalitzat en el programari que respon a criteris de localització, tipus de serveis, tipus d’avantatge i modalitat de segments.

Unes altres novetats recauen en la secció “Per agendar” que possibilita cercar els descomptes en esdeveniments culturals i d’oci en general que hi ha arreu de Catalunya. I respecte a les diferents iniciatives del carnet, s’habilita la secció “Propostes” per a beques i experiències del programa Connecta’t, espais de participació, concursos, convocatòries públiques, sorteigs a les xarxes socials, serveis d’interès general, etc.

A més d’això, les persones usuàries estaran informades en tot moment de les novetats i els aspectes més importants del Carnet Jove amb les “notificacions Push”. Un sistema de comunicació més immediat que envia avisos als dispositius mòbils dels joves titulars del carnet.

D’altra banda, la secció “A prop teu” presenta els descomptes segons la proximitat a través de la geolocalització de les persones usuàries, fet que consolida la visibilitat del comerç de proximitat a la vegada que mostra els descomptes que es troben més prop i facilita la seva localització en el mapa.

Pel que fa als joves titulars que a més tenen el Carnet Jove Local,que ara ja és present en 20 municipis i comarques, aquesta eina acosta i reforça la presència dels avantatges locals del carnet perquè els titulars puguin incrementar-ne l’ús que fan als seus propis municipis, més enllà dels grans descomptes a nivell nacional i internacional.

La nova aplicació permetrà obtenir informació sobre les utilitzacions que les persones joves facin del seu carnet, i en un futur poder analitzar-les per treballar en la millora dels serveis i propostes que ofereix el Carnet Jove d’acord amb dels seus interessos.


Una aplicació per a tothom

La nova l’APP mòbil del Carnet Jove s’ha construït amb l'ànim de facilitar l'accés universal a totes les persones que la consulten independentment de les seves capacitats, físiques, sensorials o intel·lectuals, i del context tècnic d'ús amb què ho fan (tipus de dispositiu, programari, velocitat de la connexió, condicions ambientals, etc.), de conformitat amb el Reial decret 1112/2018, de 7 de setembre.

Per això, s’ha treballat amb l'objectiu d'adaptar el màxim possible l’APP mòbil a les recomanacions del Consorci World Wide Web W3C per tal d'eliminar les barreres que dificulten l'accés a la informació i la comunicació.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia