Protecció Civil

platja creixell

Ofegament mortal en una platja de Creixell (Tarragonès)

query_builder   26 juny 2023 16:34

event_note Nota de premsa

Ofegament mortal en una platja de Creixell (Tarragonès)

Un home de 80 anys de nacionalitat espanyola ha mort aquest migdia ofegat a la platja del Club Nàutic Creixell (Tarragonès). En el moment dels fets hi havia servei de vigilància i socorrisme, i onejava la bandera verda.

L'avís al telèfon d’emergències 112 s'ha rebut a les 14.47 hores per part d’un testimoni avisant que havien tret l’home de l’aigua i que estava inconscient. El servei de socorrisme de la platja ha realitzat les primeres actuacions de salvament i reanimació i quan ha arribat el SEM ha continuat les maniobres de reanimació que han resultat infructuoses.

Al lloc s’hi han desplaçat dues unitats terrestres del SEM, així com dues patrulles dels Mossos d’Esquadra i efectius de la Policia Local de Torredembarra.

Es tracta de la tercera víctima mortal a les platges catalanes en el període de campanya estival (15 de juny a 15 de setembre).

Protecció Civil de la Generalitat recorda la importància d’extremar les precaucions a les platges i piscines aquest estiu. Si observeu que algú es troba malament o té dificultats dins l’aigua cal avisar urgentment el servei de socorrisme o al telèfon 112 per facilitar la seva actuació ràpida.

En el bany, cal tenir presents sempre les nostres condicions i limitacions físiques i evitar un sobreesforç que ens dificulti la sortida de l’aigua i ens posi en risc.1  

Imatges

platja de Creixell

platja de Creixell 165941

`