. El 23 de maig els agents ja havien detingut tres homes més relacionats amb els fets

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Central van detenir ahir un home de 21 anys presumptament relacionat amb la mort violenta d’un altre home de 42 anys, al municipi de Vic a finals del mes de gener.

El 28 de gener pels volts de la una de la matinada es va produir una baralla a la zona del barri del Remei de Vic. Al lloc dels fets els Mossos van contactar amb la víctima a qui havien agredit amb un objecte contundent, però va rebutjar l’assistència mèdica, així com el seu trasllat a un centre hospitalari.

El mateix dia a les onze de la nit des dels serveis d’emergències van tornar a rebre una alerta de la víctima. En aquesta ocasió la van traslladar a un centre hospitalari on va morir l’endemà a conseqüència de les ferides que havia patit hores abans.

El 23 de maig agents de l’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Central van detenir tres homes a Torelló presumptament relacionats amb els fets.

Ahir al matí els Mossos van detenir el quart i últim implicat a Breda (La Selva) com a presumpte autor material d’aquesta mort violenta.

El detingut passarà durant les properes hores a disposició del jutjat d’instrucció núm. 6 de Vic.


Oficina de Comunicació

Manresa, 27 de juny de 2023