Delegació a Tarragona

El delegat del Govern durant la presentació

Una vintena de nous alcaldes i alcaldesses de la vegueria de Tarragona participen a la sessió informativa del Pla especial d'emergències per incendis forestals de Catalunya

query_builder   27 juny 2023 17:16

event_note Nota de premsa

Una vintena de nous alcaldes i alcaldesses de la vegueria de Tarragona participen a la sessió informativa del Pla especial d'emergències per incendis forestals de Catalunya

  1. El delegat del Govern, Àngel Xifré, ha obert la jornada demanant als batlles la seva col·laboració “en la crida a la prudència i a extremar les precaucions per evitar ignicions”
  2. La jornada s’ha celebrat a l’edifici CAT112 de Reus
El delegat del Govern durant la presentació
El delegat del Govern durant la presentació
{"name":"2023/06/27/17/14/f434e44f-5bdb-44ed-92d2-10cc57a91923.jpeg","author":"Gencat","type":"0","location":"0","weight":79100}

Vint-i-dos alcaldes i alcaldesses de la vegueria de Tarragona han assistit aquesta tarda a una jornada informativa per conèixer el Pla especial d’emergències per incendis forestals de Catalunya. Els nous batlles han pogut conèixer la planificació d’emergències que permet afrontar eficaçment les incidències per incendis a Catalunya: com s’estableix l’estructura de resposta, l’operativa i els procediments necessaris per garantir la seguretat de les persones i la protecció dels béns, les infraestructures i el medi ambient.

El delegat del Govern, Àngel Xifré, ha encapçalat l’acte, i ha demanat als batlles la seva col·laboració “en la crida a extremar les precaucions, i a la col·laboració ciutadana per tal d’evitar ignicions. Aquesta campanya forestal és una de les més difícils que afronta el cos de Bombers”, ha recordat.

A l’acte, que s’ha celebrat a l’edifici CAT112 de Reus, també hi ha intervingut la directora dels Serveis Territorials d’Interior, Eli Llombart; el cap del Servei Territorial de Protecció Civil, Joan Carles Francès; el cap de Bombers de la Regió d’Emergències del Camp de Tarragona, Albert Castellet; el cap del cos d’Agents Rurals del Camp de Tarragona, Cándido Rincón, i l’inspector dels Mossos d’Esquadra de la Regió Policial del Camp de Tarragona, Víctor Badet.

Els operatius han exposat les necessitats que tenen a l’hora de treballar en coordinació amb els municipis posant en relleu el Document Únic de Protecció Civil municipal que és l’instrument que les corporacions tenen per tal de gestionar les emergències al municipi.

2  

Imatges

El delegat ha obert la jornada

El delegat ha obert la jornada 353170

La sessió s'ha celebrat al Cat112 de Reus

La sessió s'ha celebrat al Cat112 de Reus 79100

`