President

Jordi Bedmar

President Aragonès: "Tenim una visió clara de l'economia del futur que ha de tenir Catalunya, amb una aposta pel talent, la indústria, la innovació i la sostenibilitat"

query_builder   27 juny 2023 22:39

event_note Nota de premsa

President Aragonès: "Tenim una visió clara de l'economia del futur que ha de tenir Catalunya, amb una aposta pel talent, la indústria, la innovació i la sostenibilitat"

  1. El cap de l’Executiu ha assistit al acte de lliurament del premis Pimes 2023, que enguany celebra la seva 36a edició


El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, acompanyat del conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, del conseller d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, David Mascort, de la consellera de Territori, Ester Capella, de la consellera de Cultura, Natàlia Garriga i de la consellera de Justícia i Memòria Democràtica, Gemma Ubasart, ha assistit aquesta nit a l’acte de lliurament dels Premis Pimes. Aquests premis reconeixen les millors iniciatives desenvolupades a Catalunya durant l’any 2022 amb diferents modalitats.

L’esdeveniment, que enguany celebra la seva 36a edició, està organitzat per la PIMEC i coincideix amb el Dia Nacional de l’Empresa a Catalunya i el Dia de les Microempreses i les Petites i Mitjanes Empreses.

Jordi Bedmar
El president Aragonès al lliurament dels premis Pimes Foto: Jordi Bedmar
{"name":"2023/06/27/22/37/9a44556c-f69e-4613-a39b-869a6fff4ffc.jpeg","author":"Jordi Bedmar","type":"0","location":"0","weight":107050}

En el seu discurs, el cap de l’Executiu ha destacat la importància de tenir un “teixit productiu diversificat”, ja que aquesta varietat és un “tret característic de la nostra economia”, ha dit. En aquest sentit, ha posat en valor el “paper central que tenen les petites i mitjanes empreses dins el teixit empresarial català”. El presidentharemarcat que les empreses que avui han rebut el guardó estan “molt arreladesal territori” i els ha reconegut la importància que tenen en la generació dels llocs de treball.

El president Aragonès ha celebrat que a través del diàleg social “aconseguim acords dins un espai on el conjunt de les empreses del país hi participen”. “Teniu el Govern al vostre costat perquè tenim una visió clara de l’economia del futur que ha de tenir Catalunya amb una aposta pel talent, la indústria, la innovació i la sostenibilitat”, ha reblat.

5  

Imatges

Lliurament dels Premis Pimes (fotografia 1)

Lliurament dels Premis Pimes (fotografia 1) 1298365

Lliurament dels Premis Pimes (fotografia 2)

Lliurament dels Premis Pimes (fotografia 2) 1149305

Lliurament dels Premis Pimes (fotografia 3)

Lliurament dels Premis Pimes (fotografia 3) 912387

Lliurament dels Premis Pimes (fotografia 4)

Lliurament dels Premis Pimes (fotografia 4) 1275650

Lliurament dels Premis Pimes (fotografia 5)

Lliurament dels Premis Pimes (fotografia 5) 1148417

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia