Territori

Port Tarragona

Territori licita les obres per a connectar la C-31B amb la ZAL del Port de Tarragona

query_builder   28 juny 2023 11:44

event_note Nota de premsa

Territori licita les obres per a connectar la C-31B amb la ZAL del Port de Tarragona

Port Tarragona{"name":"2023/06/28/11/38/e46ce819-bd35-413d-9c25-9a5968ec80d2.jpg","author":"DTER","type":"0","location":"0","weight":1071283}


  1. Els treballs consisteixen en la construcció d’una rotonda de grans dimensions, per un import de 3,3 MEUR
  2. L’actuació s’emmarca en un conveni de col·laboració entre el Departament de Territori i l’Autoritat Portuària de Tarragona

El Departament de Territori ha licitat les obres per a connectar la C-31B amb la Zona d’Activitats Logístiques (ZAL) del Port de Tarragona. Els treballs consisteixen en la construcció d’una rotonda de grans dimensions i es liciten per un import de 3,3 MEUR. Aquesta actuació s’emmarca en un acord de col·laboració entre la Generalitat, que licita i adjudicarà i executarà les obres, i l’Autoritat Portuària de Tarragona, que finançarà els treballs.


La nova rotonda, amb un diàmetre exterior de 96 metres, se situarà en l’encreuament entre la C-31B, via de la xarxa bàsica de carreteres de la Generalitat, la TV-3146, i el nou accés a la zona d’activitats logístiques (ZAL) del Port de Tarragona. L’obra també inclourà la formació dels ramals de connexió i tasques complementàries com els elements de drenatge, la restitució de serveis afectats, la senyalització, l’abalisament i l’enllumenat.


Aquesta actuació s’insereix en el pla especial d’infraestructures dels accessos a la ZAL del Port de Tarragona, un nou espai, dins del recinte portuari, destinat a activitats logístiques relacionades amb el tràfic marítim, que permetrà un increment de l’activitat del port i el desenvolupament d’espais per a naus i magatzems coberts.


Es preveu que els treballs comencin a finals d’any i tinguin un termini d’execució de 10 mesos.

1  

Imatges

Plànol

Plànol 1071283

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 660734

Mobilitat
Infraestructures
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia