1. El cap de l’Executiu, acompanyat de la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà i Pons, ha rebut aquesta tarda al Palau de la Generalitat la nedadora i campiona olímpica

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, acompanyat de la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà i Pons, ha rebut aquesta tarda al Palau de la Generalitat la nedadora Ona Carbonell. La recepció, amb la qual s’ha volgut retre un homenatge a l’esportista, ha comptat amb la presència de representants del món de l’esport, així com d’amics i familiars de la nedadora.

El cap de l’Executiu ha volgut posar en valor la trajectòria d’Ona Carbonell, “una de les esportistes catalanes més referent al món”, amb una carrera plena d’èxits, ja que és la dona amb més medalles als mundials de natació”.

Jordi Bedmar
Recepció d'Ona Carbonell al Palau de la Generalitat Foto: Jordi Bedmar
{"name":"2023/06/28/18/57/9d82e004-1853-4b73-b394-34e1fbe180c5.jpg","author":"Jordi Bedmar","type":"0","location":"0","weight":"150256"}

Aragonès ha remarcat la importància dels valors de l’esport”, uns valors que, segons ha dit, “van més enllà de la simple activitat esportiva”. El president ha destacat de la nedadora “la seva constància, la seva dedicació i el seu compromís” i l’ha qualificada com “un referent i un mirall per a moltes nenes i joves”.

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, ha afegit que els valors associats a la trajectòria esportiva són valors “educatius, de salut, integradors i democratitzadors” i ha volgut tancar la seva intervenció amb una apel·lació directa: “Ens calen dones esportistes referents com tu, Ona, que sumin una trajectòria espectacular amb uns valors que van més enllà de l’esport”.