1. L’empresa emergent, que comença així la seva expansió internacional, s’especialitza en l’elaboració d’infusions reforçades amb suplements d’origen natural dirigides al benestar i la bellesa natural, sota la marca viTeamins
  2. Per al seu primer projecte d’expansió internacional, l’empresa ha comptat amb el suport d’ACCIÓ per mitjà de l’Oficina Exterior de Comerç i Inversions a Londres
  3. Fundada el 2021 i amb seu a Sant Cugat, Theriac Wellness s’ha especialitzat fins al moment en la comercialització dels seus productes mitjançant el seu propi ‘e-commerce’ i els canals especialitzats


La startup catalana Theriac Wellness ha començat la seva expansió internacional per vendre els seus tes i infusions funcionals prèmiumal Regne Unit, sota la marca viTeamins. L’empresa emergent, que elabora infusions reforçades amb suplements d’origen natural, ha tancat acords amb diverses companyies del sector retail per comercialitzar els seus productes arreu del país, a través de Luxury Fine Living (distribuïdora de marques com Selfridges, John Bell & Croyden, entre d’altres).

Per al seu primer projecte d’expansió internacional, Theriac Wellness ha comptat amb el suport d’ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Treball, per mitjà de l’Oficina Exterior de Comerç i Inversions a Londres. En concret, l’empresa s’ha beneficiat del programa UK Food Retail d’ACCIÓ, adreçat a empreses del sector de l’alimentació que busquen exportar els seus productes en canals específics d’aquest àmbit.

ViTeamins és una col·lecció de tes i infusions “innovadora i pensada per oferir una experiència de cura personal revolucionària que posa l'èmfasi en la bellesa interior i el benestar integral”, segons explica Bàrbara Usón Sánchez, cofundadora de Theriac Wellness.L’empresa ofereix una gamma d’infusions que incorpora ingredients botànics d’origen natural: principalment extractes vegetals, vitamines, minerals, antioxidants i queratina, per satisfer unes necessitats concretes. "Els nostres productes no són simplement un te, es diferencien d’altres infusions del mercat perquè els afegim un suplement que compleix una funció específica, com ara proporcionar antioxidants, promoure la relaxació o reforçar el cabell, entre d’altres”, afirma Usón. D’aquesta manera, la startup “combina plantes i arrels de la medicina tradicional amb suplements de la nutrició funcional moderna per oferir infusions amb un sabor i una qualitat excepcionals”, destaca.

Les infusions de la startup catalana estaran disponibles en punts de venda d’arreu del Regne Unit a partir d’aquest juliol, un mercat on preveu facturar uns 250.000 euros durant el proper any. Theriac Wellness posiciona els seus tes com productes prèmium, adreçats a consumidors d’un poder adquisitiu mitjà-alt, “que busquin tenir cura del seu benestar d’una manera diferent i es preocupin per la seva alimentació”, afirma Usón.

Per preparar el seu primer projecte internacional, Theriac Wellness ha treballat una estratègia específica per adaptar els seus productes a un mercat madur com el del Regne Unit. “Érem conscients de la dificultat de vendre un te en un mercat com el del Regne Unit, que té una gran experiència reconeguda a tot el món precisament en aquest segment”, explica Usón. “Vam adaptar el nostre producte inicial a partir de l’assessorament que ens va oferir ACCIÓ perquè s’adeqüés a les necessitats específiques d’aquest mercat i vam treballar molt en quins canals ens interessaria més ser presents, i estem tenint molt bons resultats”, subratlla.

L’any 2021, Bàrbara Usón Sánchez i Maite Garrós Méndez van fundar Theriac Wellness, que té la seu a Sant Cugat del Vallès. L’empresa compta actualment amb una plantilla de vuit persones, a banda de col·laborar amb equips externs. Comercialitza els seus productes principalment a través del seu propi e-commerce, a més de punts de venda físics especialitzats, com ara centres de bellesa.


Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

  1. Twitter @accio_cat | Twitter @empresacat
  2. Facebook @acciocat
  3. Linkedin ACCIÓ
  4. Youtube ACCIÓ