Protecció Civil

Imatge del visor de platges de Protecció Civil de la Generalitat

Ofegament mortal a la platja de Llevant a Salou (Tarragonès)

query_builder   1 juliol 2023 19:59

event_note Nota de premsa

Ofegament mortal a la platja de Llevant a Salou (Tarragonès)

  1. Una dona de 56 anys de nacionalitat espanyola ha mort aquesta tarda ofegada a la platja de Llevant de Salou

Una dona de 56 anys de nacionalitat espanyola ha mort aquesta tarda ofegada a la platja de Llevant a Salou. La dona ha estat rescatada de l’aigua i portada fins a la sorra on efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques SEM, que ha intervingut amb 3 unitats terrestres, han intentat reanimar-la sense èxit.

Al lloc s’hi han desplaçat, a més de les tres unitats terrestres del SEM, efectius de la Policia Local, dels Mossos d’Esquadra i de Salvament Marítim. El cos de la Guàrdia Civil s’ha fet càrrec de les diligències.

En el moment de l’incident hi havia servei de socorrisme i onejava la bandera groga.

La d’aquesta tarda és la sisena víctima mortal a les platges catalanes en el període de campanya estival (15 de juny a 15 de setembre).

Protecció Civil de la Generalitat recorda la importància d’extremar les precaucions a les platges i piscines aquest estiu. Si observeu que algú es troba malament o té dificultats dins l’aigua cal avisar urgentment el servei de socorrisme o al telèfon 112 per facilitar la seva actuació ràpida.

En el bany, cal tenir presents sempre les nostres condicions i limitacions físiques i evitar un sobreesforç que ens dificulti la sortida de l’aigua i ens posi en risc.

Es recomana anar sempre a platges vigilades. Podeu consultar les banderes que onegen a les platges catalanes a través del visor de platges de Protecció Civil a l’enllaç https://interior.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/proteccio_civil/estatplatges/index.html

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia