Empresa i Treball

26a convocatòria del programa de beques per a les oficines de promoció turística fora de Catalunya

Empresa i Treball obre la 26a edició del programa de beques per a les oficines de promoció turística fora de Catalunya

query_builder   3 juliol 2023 13:30

event_note Nota de premsa

Empresa i Treball obre la 26a edició del programa de beques per a les oficines de promoció turística fora de Catalunya

  1. La convocatòria és per cobrir 11 places i estarà oberta fins al pròxim 15 de setembre


El Departament d’Empresa i Treball, a través de l’Agència Catalana de Turisme (ACT), ha obert la convocatòria de beques en formació de màrqueting turístic per incorporar nou personal becari a les oficines de promoció turística que l’ACT té fora de Catalunya. S’ofereixen 11 places a cobrir el 2024: dues a París, dues a Londres, dues a Frankfurt, una a Milà, una a Brussel·les, una a Madrid, una a Nova York i, aquest any, es reprèn la beca a Països Nòrdics que no s’oferia des de 2005, amb una plaça a Estocolm.

El director de l’Agència Catalana de Turisme, Narcís Ferrer i Ferrer, explica que “amb el nostre programa de beques volem promoure la professionalització del sector mitjançant la formació de personal en promoció turística per enriquir la cartera de recursos humans del sector turístic i que, posteriorment, puguin aplicar aquesta experiència en el desenvolupament de la seva carrera.”

Enguany, aquest programa de Beques arriba a la seva 26a edició. Des de l’ACT ja fa anys que s’està treballant en la millora de la formació dels futurs treballadors i treballadores del sector turístic català i des de la primera promoció, l'any 1997, l’Agència ja ha donat l'oportunitat a 211 joves de gaudir d'una experiència vital i professional excepcional.

Per accedir a aquestes beques cal, entre d’altres requisits, una titulació universitària oficial; dos anys d’empadronament a Catalunya en els darrers cinc anys; el certificat de nivell de suficiència de català; estar al corrent d’obligacions tributàries i de la Seguretat Social; tenir la nacionalitat d'un estat membre de la Unió Europea; i tenir un màxim de 30 anys.

La durada de les beques és d’un any (gener-desembre de 2024) amb possibilitat de prorrogar-les, en la majoria de casos, dotze mesos més, és a dir, fins al desembre de 2025. Aquesta nova edició de les beques per a la promoció turística té un pressupost de prop de 300.000 euros, al que se li ha de sumar prop de 116.000 euros per a les renovacions. Les sol·licituds es poden presentar fins al 15 de setembre de 2023.

L’Agència Catalana de Turisme té oficines de promoció turística a: Madrid, Frankfurt, París, Londres, Milà, Moscou, Brussel·les, Estocolm, São Paulo, Nova York, Beijing i Tokyo. Gràcies a aquesta xarxa, l’ACT cobreix i treballa àmbits geogràfics diferents: des dels mercats europeus fins a emissors de l’Àsia-Pacífic, Xina, Països de l’Est i Amèrica del Nord i del Sud.

Per a més informació:http://act.gencat.cat/qui-som/treballa-amb-nosaltres/


Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

  1. Twitter: @turismecat|@empresacat
  2. Youtube: https://www.youtube.com/turismecat
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia