1. La companyia contractarà sobretot enginyers a la seu de la capital catalana, on l’empresa té ubicat el seu centre d’R+D al sud d’Europa
  2. Per aquest projecte d’expansió, Dynatrace compta amb el suport de l’agència ACCIÓ del Departament d’Empresa i Treball
  3. Dynatrace es dedica al desenvolupament de solucions d’intel·ligència artificial per garantir el funcionament dels serveis digitals d’altres empreses


L’empresa tecnològica nord-americana Dynatrace crearà fins a 180 nous llocs de treball a Barcelona, on la companyia té ubicat el seu centre d’R+D al sud d’Europa. La multinacional, que cotitza a la borsa de Nova York i que actualment compta amb 220 treballadors a la capital catalana, està especialitzada en el desenvolupament de solucions d’intel·ligència artificial per garantir el funcionament dels serveis digitals d’altres empreses.

Ho han anunciat aquest dilluns el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, i el Lab Lead Barcelona, Pol Fenollar i Villà, després de mantenir una reunió de treball i visitar el centre d’R+D de 3.000 m2 ubicat a la Torre Glòries de Barcelona. L’acte ha tingut lloc amb motiu de la celebració del cinquè aniversari de la companyia a Catalunya.

El conseller Torrent ha qualificat de “magnífic” l’anunci “per la creació d’ocupació de qualitat, de llocs de treball amb perspectives de futur, i perquè ens ajuda a consolidar l’ecosistema tecnològic del nostre país”. Torrent ha recordat que Catalunya compta amb la xifra rècord de 9.155 filials d’empreses estrangeres, i ha afirmat que la Generalitat continuarà “donant suport a projectes de valor estratègic com el que representa Dynatrace”. “Continuarem treballant per facilitar i atraure inversions d’alt valor estratègic pel futur de l’economia catalana, pel futur del nostre sistema productiu, pel futur dels catalans i les catalanes”, ha conclòs.

Per la seva banda, el Lab Lead Barcelona, Pol Fenollar i Villà, ha destacat que “Barcelona és una ubicació important per a Dynatrace: hem crescut molt aquí des que vam obrir la nostra primera oficina amb un equip de 15 persones. Esperem ampliar la nostra petjada a Barcelona i enfortir les nostres relacions amb la comunitat local de la qual formem part”.

La majoria dels nous llocs de treball que es crearan a Barcelona són enginyers especialitzats en el desenvolupament de software tot i que també s’incorporaran perfils vinculats als àmbits de les finances, els recursos humans o altres àrees de negoci. Amb la seu central als Estats Units i el principal centre d’R+D ubicat a Linz (Àustria), Dynatrace compta actualment amb 4.200 treballadors a escala internacional.


Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

  1. Twitter @accio_cat | Twitter @empresacat
  2. Linkedin ACCIÓ
  3. Youtube ACCIÓ

3  

Imatges

El conseller Torrent a la seu de l'empresa tecnològica nord-americana Dynatrace.

El conseller Torrent a la seu de l'empresa tecnològica nord-americana Dynatrace. 1198962

El conseller Torrent ha visitat les instal·lacions de l'empresa Dynatrace a Barcelona.

El conseller Torrent ha visitat les instal·lacions de l'empresa Dynatrace a Barcelona. 919527

El conseller Torrent s'ha reunit amb els directius de Dynatrace.

El conseller Torrent s'ha reunit amb els directius de Dynatrace. 823263