Acció Exterior i Unió Europea

CONVO 1

La consellera Serret fa un viatge institucional a Brussel·les

query_builder   3 juliol 2023 16:01

event_note Nota de premsa

La consellera Serret fa un viatge institucional a Brussel·les

  1. Serret acompanyarà en nom del Govern els eurodiputats Puigdemont, Comín i Ponsatí el dimecres 5 de juliol quan el TGUE decideixi sobre la seva immunitat

La consellera d’Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret i Aleu, farà un viatge institucional a Brussel·les el dimarts 4 i el dimecres 5 de juliol. Aquest serà el sisè viatge de la consellera a la capital europea des que va prendre possessió el mes d’octubre.

Acompanyament en nom del Govern als eurodiputats Puigdemont, Comín i Ponsatí

El dimecres 5 de juliol la consellera Serret acompanyarà els eurodiputats Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí quan surti la doble sentència del Tribunal General de la Unió Europea (TGUE) sobre la seva immunitat.

  1. Serret atendrà els mitjans de comunicació per fer la valoració del Govern sobre la doble sentència un cop finalitzi la roda de premsa dels eurodiputats al Parlament Europeu que tindrà lloc el dimecres 5 de juliol a les 12 h. L’atenció es farà fora de la sala on tingui lloc la roda de premsa dels eurodiputats.
  2. La consellera també oferirà una prèvia als mitjans de comunicació sobre aquesta qüestió avui, dimarts 4 de juliol, a les 18.15 h a la Rue Belliard 60-62 (Brussel·les).

Intervenció a la sessió plenària del Comitè de les Regions

El dimecres 5 de juliol a partir de les 3 del migdia, la consellera intervindrà a la sessió plenària del Comitè de les Regions per refermar el compromís de les forces progressistes davant l'auge de l'extrema dreta arreu d'Europa.

La intervenció de Serret es podrà seguir aquíen línia.

Reunió entre membres de Quatre Motors per Europa i representants de la Comissió Europea

La consellera Serret participarà també el dimecres 5 de juliol al matí en una reunió amb els membres dels Quatre Motors per Europa i representants de la Comissió Europea per traslladar a les institucions europees la necessitat que territoris com Catalunya tinguin un rol central en totes les fases de gestió dels programes europeus.

Quatre Motors per Europa és una xarxa europea integrada per Baden-Wüttemberg, Llombardia, Auvergne-Rhône-Alpes i Catalunya.

El dimarts 4 de juliol al vespre Serret participarà en l’acte cultural de Quatre Motors per Europa que farà valdre l’enogastronomia dels territoris que formen la xarxa.

Trobada amb funcionaris i estudiants catalans de les institucions europees

La consellera Serret participarà el dimecres 5 de juliol al migdia a una trobada amb catalans i catalanes que treballen o fan pràctiques a les institucions europees. La sessió tindrà lloc a l’Espai Catalunya Europa.

Per seguir les atencions als mitjans d’aquest viatge, cal acreditar-se a l’Oficina de Comunicació del Departament d’Acció Exterior i Unió Europea. Per fer-ho, cal enviar un correu a l’adreça comunicacio.exteriors@gencat.cati indicar-hi nom i cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i categoria professional (redactor/a, fotògraf/a, càmera, etc.).

Acció exterior
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia