El director del Centre d’Estudis d’Opinió (CEO), Jordi Muñoz, ha presentat aquest matí, en roda de premsa, les dades corresponents a la segona onada del Baròmetre d’Opinió Política de 2023.

El Baròmetre d’Opinió Política és una enquesta que el CEO realitza periòdicament des de l’any 2005. En aquesta onada, s’inclouen preguntes relacionades amb el comportament de la ciutadania a les passades eleccions municipals del 28 de maig, així com sobre les eleccions generals de juliol de 2023. També hi ha preguntes sobre mitjans de comunicació i xarxes socials i tinença de mascotes, entre d’altres qüestions d’interès sociopolític.

L’enquesta inclou estimació de vot i escons per a les eleccions al Parlament de Catalunya i al Congrés dels Diputats.

El treball de camp del segon Baròmetre de l’any s’ha dut a terme entre el 29 de maig i el 26 de juny mitjançant enquestes personals domiciliàries (mètode CAPI) a una mostra de 2.000 persones de 18 anys i més, residents a Catalunya, amb dret a vot a les eleccions al Parlament i al Congrés dels Diputats.

Podeu trobar l’estudi complet i la matriu de dades corresponent al web del CEO. D’altra banda, si voleu consultar els evolutius històrics amb les dades del Baròmetre d’Opinió Política des del març de 2006 fins l’actualitat ho podeu fer a través de l’EvoluCEO.

1  

Fitxers adjunts

2a onada del Baròmetre d'Opinió Política

2a onada del Baròmetre d'Opinió Política
PDF | 7704059