Cultura

La consellera Garriga dona suport al comunicat del món de la cultura en defensa de la llibertat d'expressió

query_builder   5 juliol 2023 12:12

event_note Nota de premsa

La consellera Garriga dona suport al comunicat del món de la cultura en defensa de la llibertat d'expressió

La consellera de Cultura, Natàlia Garriga, dona suport al comunicat del sector contra la censura i en defensa de la llibertat d’expressió: “M’uneixo a la crida del sector cultural per denunciar la censura que ja estan rebent algunes produccions culturals arran dels nous governs de PP i Vox en diversos territoris. El Govern de Catalunya defensarà sempre la llibertat d’expressió i la diversitat cultural i lingüística”.

A continuació, el comunicat dels professionals del sector:

“Les i els professionals del món de la cultura volem denunciar el retorn de la censura que està atemptant contra la llibertat d’expressió, un dret consolidat socialment i democràticament en la Constitució.

Exigim la protecció dels nostres drets fonamentals perquè sense CULTURA no hi ha democràcia”.“Las y los profesionales del mundo de la cultura queremos denunciar el retorno de la censura que está atentando contra la libertad de expresión, un derecho consolidado social y democráticamente en la Constitución.

Exigimos la protección de nuestros derechos fundamentales porque sin CULTURA no hay democràcia”.“Kulturaren munduko profesionalok salatu nahi dugu adierazpen-askatasunaren aurkako zentsuraren itzulera, Konstituzioan finkaturik dauden eskubide sozial eta demokratikoen aurkakoa, hain zuzen.

Gure oinarrizko eskubideen babesa eskatzen dugu, KULTURARIK gabe ez dago demokraziarik eta”.“As e os profesionais do mundo da cultura queremos denunciar a volta da censura, que está a atentar contra a liberdade de expresión, un dereito consolidado social e democráticamente na Constitución.

Exiximos a protección dos nosos dereitos fundamentais, porque sen CULTURA non hai democracia”.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia