1. Quan: Dijous dia 13 de juliol, a les 19h
  2. On: a la Sala Cotxeres
  3. Presenta: Marta Vives
  4. Entrada lliure amb inscripció prèvia a tramesespalaurobert@gencat.cat

El cicle Vine a escoltar el futur, organitzat per la Direcció General de Difusió i produït per Hansel i Gretel, convoca al Palau Robert a una sèrie de creadores i creadors perquè ens assenyalin, gràcies a la seva dilatada trajectòria artística, quines qüestions hem d'escoltar, a què ens convé estar atents per poder afrontar les incerteses que ens planteja el futur. En aquesta ocasió, la periodista Marta Vives dialogarà amb Núria Graham, qui ens parlarà de la seva experiència, projectes i visions com a música i com a persona.

Núria Graham

Núria Graham és una destacada compositora, guitarrista i cantant amb una trajectòria musical que es remunta als seus 13 anys. La seva carrera artística s'ha centrat principalment en la interpretació en anglès. A partir de l'any 2010, va començar a escriure la seva pròpia música, i en 2015 va llançar el seu aclamat àlbum debut titulat "Blind Eyes", sota el segell discogràfic El Segell del Primavera.

Amb una reputació consolidada, Núria Graham és considerada una figura rellevant en el gènere del pop rock de culte, gràcies als elements harmònics i rítmics complexos que caracteritzen la seva música, reflectint una sorprenent qualitat i maduresa compositiva. Amb tan sols 21 anys, ha publicat quatre àlbums: "First Tracks", "Bird Eyes", "In the Cave" i "Does It Ring a Bell?". A més, ha tingut el privilegi de participar en prestigiosos festivals com el Primavera Sound i el Festival Cruïlla, així com d'actuar com a telonera de la gran artista St. Vincent.

Pel que fa a Vine a escoltar el futur, és una iniciativa que vol incidir en la idea del Palau Robert com a emissor de vibracions culturals. En aquest hàbitat, diferents artistes de renom articulen un discurs personal que des de diferents disciplines -música, arquitectura, cinema, fotografia...– convida a la ciutadania a venir-les a escoltar, a participar de les seves idees i de la intervenció que hauran desenvolupat específicament per al Palau Robert.

Per això, comptem amb personalitats de casa nostra, de Barcelona i del territori, amb sòlides trajectòries dins de les seves disciplines, capaces de desenvolupar una proposta suggeridora. Pels Jardins del futur ja hi han passat com a convidats artistes com ara el ballarí i coreògraf Cesc Gelabert; l’actriu Clara Segura; el músic i compositor Albert Guinovart; els directors de cinema Carla Simón i Albert Serra; el fotògraf i teòric Joan Fontcuberta; el cantant, compositor i escriptor Santiago Auseróni els dramaturgs, directors i productors teatrals Àlex Ollé i Jordi Casanovas.


Les propostes Vine a escoltar el futur són d’accés lliure i gratuït però cal inscripció prèvia a: tramesespalaurobert@gencat.cat.