El certamen de moda celebrarà la 32a edició a la tardor, durant la setmana del 23 d’octubre, al Recinte Modernista de Sant Pau

• Fins al 24 de juliol els dissenyadors, dissenyadores i marques de moda interessats poden presentar de forma telemàtica les sol·licituds per participar-hi


Avui s’obre el termini per participar en les desfilades de la 32a edició del 080 Barcelona Fashion, que tindrà lloc la setmana del 23 d’octubre al Recinte Modernista de Sant Pau. Les sol·licituds s’han de tramitar a través de la web del Canal Empresa o l’apartat de Tràmits de la pàgina de la Generalitat. El termini de presentació finalitza el 24 de juliol.

La participació en la pròxima edició de la passarel·la 080 Barcelona Fashion s’obre a creadors emergents, dissenyadors i dissenyadores (amb establiment operatiu a Catalunya o a l’Estat ), empreses de moda amb establiment operatiu a Catalunya amb presència en el mercat nacional i internacional, dissenyadors i dissenyadores i empreses de moda internacionals i, com a convidades, empreses de moda consolidades amb establiment operatiu a Catalunya que hagin desfilat en passarel·les de referència a nivell nacional i internacional.

Els dissenyadors i dissenyadores participants hauran d’acreditar la creació i firma de la seva col·lecció, i comprometre’s a presentar en primícia al 080 Barcelona Fashion les seva col·lecció, Primavera/Estiu 2024 o bé Tardor/Hivern 2023-2024 en cas que segueixin l'estratègia “see now buy now”. A més, la col·lecció no ha d’haver estat presentada en el mateix semestre, en cap altra plataforma estatal de promoció i comunicació nacional o internacional, entre altres requisits de participació.

Una vegada presentades totes les sol·licituds, un comitè d’experts, seleccionarà els participants d’entre les candidatures presentades, valorant les propostes més creatives i que es considerin més adients a la filosofia del certamen, a partir de criteris d’innovació, qualitat, professionalitat, així com potencial per a la generació de negoci.

El 080 Barcelona Fashion és el certamen de moda que impulsa la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) del Departament d’Empresa i Treball. Conscients de la importància del sector tèxtil-moda català, l’objectiu del Govern és consolidar Catalunya com a referent de la generació i projecció del disseny de moda, i contribuir a la internacionalització i alhora a la relocalització de la producció tèxtil a Catalunya.


  1. Instagram 080 Barcelona Fashion
  2. Twitter 080 Barcelona Fashion
  3. Facebook 080 Barcelona Fashion