1. Hores d’ara, a la zona treballen 21 dotacions terrestres i 9 mitjans aeris,
  2. Continuem remullant el foc de Mont-roig del Camp, que ha afectat unes 12,8 hectàrees.

Els Bombers de la Generalitat treballen des de les 11.38h en un nou incendi de vegetació; aquest, a El Perelló (Baix Ebre). El foc afecta una zona forestal envoltada de conreus al Puig Moltó i s’estén en direcció mar. En aquests moments treballen a la zona 31 dotacions terrestres i 9 mitjans aeris (1 helicòpter de comandament, un de polivalent, 5 de bombarders i 2 avions de vigilància i atac).

El foc ha fet alguns focus secundaris, que han saltat la zona de conreus, i ha obligat a confinar les urbanitzacions Aliga, Racons i Bocatxa i algunes cases disseminades de la zona. Els Bombers de la Generalitat operen en una àrea d’unes 24 hectàrees. Els Agents Rurals treballen per determinar la superfície exacta que ha quedat afectada pel foc, que encara està actiu.

A conseqüència de l’incendi forestal del Perelló, la Direcció General Protecció Civil de la Generalitat (DGPC) ha activat l’Alerta del Pla especial d'emergències per incendis forestals de Catalunya (INFOCAT).

El Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT) i el responsable de Protecció Civil a les Terres de l’Ebre estan en contacte amb l’alcalde del Perelló per tal de dur a terme l’ordre de confinament decretada pels Bombers de la Generalitat.

A més, la DGPC ha enviat una Alerta de Protecció Civil als mòbils de la zona perquè la gent afectada es confini.

Continuem remullant l’incendi de Mont-roig del Camp

Pel que fa a l’incendi de Mont-roig del Camp, estabilitzat des de les 11.35h, en aquests moments els Bombers de la Generalitat hi treballen amb 21 dotacions terrestres. Els mitjans aeris ja s’han retirat. També s’ha aixecat l’ordre de confinament, que afectava les cases de Miami Platja més pròximes a la muntanya, i s’ha reobert l’A-7. Aquest foc, i segons dades provisionals dels Agents Rurals, ha afectat unes 12,8 hectàrees.