· Els agents van aturar el vehicle en un control de pas a l’autopista AP-7


Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Nord van detenir el dia 23 de juliol un home de 51 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública en la vessant de tràfic de drogues.


Els agents estaven fent un control de pas al punt quilomètric 111 de l’AP-7, al seu pas per Sant Celoni, quan van aturar un vehicle amb dos ocupants, un home i una dona. Seguidament, van identificar-los i van comprovar que les dades del conductor no coincidien amb les del titular.


A mesura que els mossos parlaven amb el conductor sobre la seva relació amb el propietari del vehicle, van detectar que l’home es posava molt nerviós. En escorcollar el vehicle, al portaequipatge, van localitzar una bossa esportiva amb nou paquets d’una pols blanca que podia ser cocaïna. Posteriorment, es va confirmar que es tractava d’aquesta droga i en total hi havia 9.907 grams.


Segons estimacions de l’Oficina Central Nacional d’Estupefaents aquesta substància estaria valorada en més de 346.000 euros.


El conductor del vehicle va quedar detingut per la seva presumpta relació amb un delicte de tràfic de drogues i l’acompanyant va quedar denunciada penalment pels mateixos fets.Àrea de Comunicació

Granollers, 6 d’agost de 2023