Territori

Territori licita la redacció del projecte de pacificació de la C-152 al tram d'Olot

query_builder   8 agost 2023 09:00

event_note Nota de premsa

Territori licita la redacció del projecte de pacificació de la C-152 al tram d'Olot

  1. Les obres es faran en un tram de 2 km, des de l’entrada de la ciutat fins al pont sobre el riu Fluvià
  2. L’actuació preveu la construcció d’un carril bici
  3. El projecte estudiarà la possibilitat de construir una rotonda sobre el riu Fluvià


El Departament de Territori ha obert la licitació per a la redacció del projecte d’integració urbana i pacificació de la C-152 al seu pas per Olot per un import de prop de 274.000 €. Les empreses interessades poden presentar les ofertes fins al 20 de setembre.

El projecte haurà de definir les obres que es faran al llarg de gairebé 2 km, des de l’entrada de la ciutat fins al pont sobre el riu Fluvià. L’actuació preveu l’eixamplament de voreres, la reducció de la calçada, la construcció d’un carril bici, l’eliminació d’aparcaments, la millora del ferm o la creació de nous passos de vianants, a més del soterrament de serveis, nou mobiliari urbà i la instal·lació d’una nova xarxa d’enllumenat i clavegueram.

Nova rotonda sobre el Fluvià

El projecte també haurà d’incloure un estudi sobre la possibilitat de construir una rotonda on actualment hi ha el pont sobre el Fluvià, a la confluència de la C-152 entre les avingudes Xile, Uruguai, Balears i el carrer Ramon i Cajal. Es tracta d’un projecte inclòs al POUM d’Olot que preveu la construcció de dos nous ponts sobre el riu que a la vegada farien de rotonda. La solució definitiva també haurà de preveure la corresponent integració urbana.


El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia