Mossos d'Esquadra

cme

Els Mossos d'Esquadra detenen una cuidadora per sostreure i vendre les joies d'una dona nonagenària a Girona

query_builder   9 agost 2023 07:26

event_note Nota de premsa

Els Mossos d'Esquadra detenen una cuidadora per sostreure i vendre les joies d'una dona nonagenària a Girona

Va vendre les joies en un establiment de compravenda d’or de Girona


Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Girona van detenir el dia 7 d’agost una dona de 29 anys, com a presumpta autora d’un delicte de furt.

L’1 d’agost, durant la introducció de les dades dels contractes de compravenda i empenyoraments dels comerços de Girona a la base de dades policials, una agent es va adonar que hi havia quatre contractes de compravenda d’un establiment de la població a nom de la mateixa venedora dels dies 17 al 20 de juliol.

Aquestes joies tenien la particularitat que tenien el mateix nom inscrit a tres joies i no coincidia en absolut amb el nom de la venedora. Això va alertar l’agent que ràpidament va informar la Policia de Proximitat perquè fes gestions amb l’establiment.

Gràcies a una investigació, els agents van tenir coneixement que la venedora cuidava una dona gran al centre de la mateixa ciutat.

Els mossos van esbrinar l’adreça exacta i van contactar amb els fills de la nonagenària que els van informar que darrerament trobaven a faltar joies i diners.

Els agents van mostrar les fotografies de les joies i els fills les van reconèixer sense cap mena de dubte.

L’establiment de compravenda va facilitar als agents fins a quatre contractes de compra de joies a la mateixa venedora per valor de fins a 1.730 euros.

La investigació continua oberta per esbrinar l’origen de la resta de joies i no es descarta que estigui relacionada amb altres fets delictius.

La detinguda, sense antecedents, haurà de comparèixer davant el Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Girona quan sigui requerida.


Àrea de Comunicació

Girona, 9 d’agost de 2023

2  

Imatges

cme

cme 256089

cme

cme 546419

1  

Vídeos

cme

Policia
Gent gran
Seguretat
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia