Incasòl

Aplitelc Berguedà ha adquirit la parcel·la 17 del sector Ampliació de Can Vidal, a Puig-reig, al Berguedà.

L'INCASÒL facilita l'ampliació de l'empresa elèctrica Aplitelc Berguedà al sector industrial de can Vidal de Puig-reig

query_builder   9 agost 2023 13:54

event_note Nota de premsa

L'INCASÒL facilita l'ampliació de l'empresa elèctrica Aplitelc Berguedà al sector industrial de can Vidal de Puig-reig

  1. La companyia berguedana invertirà 385.000 euros per complimentar el seu actual magatzem de material i crearà dos nous llocs de treball

L'Institut Català del Sòl, INCASÒL, ven a l’empresa Aplitelc Berguedà SLU la parcel·la 17 del sector d’activitats econòmiques Ampliació de Can Vidal, situat a Puig-reig, al Berguedà. Els terrenys comptem amb una superfície de 2.133,46 m² iun preu de venda de 113.286,73 euros.

La companyia berguedana preveu invertir 385.000 euros en els nous terrenys per destinar-los a l’ampliació de l’actual magatzem de material, creant així dos nous llocs de treball.

Aplitelc Berguedà és una empresa familiar del sector elèctric, creada el 1991, que ofereix serveis com l'automatització de centrals hidroelèctriques i de maquinària en general, instal·lacions elèctriques en alta i baixa tensió, incorporació d'automatismes de noves tecnologies (PLC, sistemes Scada), telegestió de centrals i sistemes de control via GSM i instal·lacions d'energies renovables.

Can Vidal ofereix sòl disponible per atendre la demanda d’activitat econòmica del Berguedà

L’INCASÒL té disponible els darrers terrenys del sector Ampliació de Can Vidal de Puig-reig, urbanitzat quan Can Vidal I es va exhaurir i es va detectar la necessitat d’ampliar-lo per atendre la demanda de sòl industrial existent. Es tracta de la parcel·la 20, també de tipologia d’indústria aïllada per a usos industrials, comerç a l’engròs, magatzem i taller.

L’Ampliació de Can Vidal, així com el sector de Can Vidal I, té una situació privilegiada, a mig camí entre Manresa i Berga i amb fàcil accés a l’Eix del Llobregat (C-16), molt a prop de l’antiga Colònia Vidal. Es tracta de dos sectors, promoguts per l’INCASÒL, plenament consolidats.

1  

Imatges

Imatge

Imatge 714484

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 388222

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia