Bombers

IF Tivissa, 10/08/2023

Els Bombers de la Generalitat treballen en un incendi forestal a Tivissa (Ribera d'Ebre)

query_builder   10 agost 2023 13:43

event_note Nota de premsa

Els Bombers de la Generalitat treballen en un incendi forestal a Tivissa (Ribera d'Ebre)

Els Bombers de la Generalitat han activat 30 dotacions, 8 de les quals aèries, en un incendi forestal a Tivissa. La ignició s’ha donat al Coll de Llumeners, una zona inaccessible i boscosa.

L’avís de l’incendi ha arribat a les 12.14 hores. Des del primer moment, tant les dotacions terrestres dirigides des del Grup d’Actuacions Forestals (GRAF) com els mitjans aeris han prioritzat l’atac del flanc esquerre, que es podria obrir a causa de l’empenta de la marinada. Posteriorment, els mitjans aeris han fet també descàrregues al flanc dret.

Protecció Civil de la Generalitat va posar el Pla especial d'emergències per incendis forestals de Catalunya (INFOCAT) en fase de Prealerta, ahir dimecres a la tarda, atès l’elevat risc d’incendi forestal previst per avui.

Des del Centre de Coordinació Operativa de Catalunya CECAT es fa seguiment de l’incendi. En aquest sentit, s’ha comprovat que no hi ha cap activitat de Joventut que estigui d’acampada a la zona de l’incendi.

Podeu fer seguiment de totes les informacions relacionades amb incendis forestals a través del Twitter dels Bombers de la Generalitat @bomberscat i del web incendisforestals.gencat.cat

Cerdanyola del Vallès, 10 d’agost de 2023

13.45 hores

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia