Protecció Civil

Imatge del visor de plates de Protecció Ciivil

ANUL·LA L'ANTERIOR

Mor ofegat un home a dues milles de la desembocadura del riu Besòs

query_builder   11 agost 2023 16:45

event_note Nota de premsa

ANUL·LA L'ANTERIOR

Mor ofegat un home a dues milles de la desembocadura del riu Besòs

Protecció Civil de la Generalitat informa que aquest migdia ha mort ofegat un home a dues milles de la desembocadura del riu Besós. L'home, de 72 anys i de nacionalitat espanyola, hauria estat trobat inconscient a l’aigua per Salvament Marítim.

Els socorristes de la platja del Fòrum de Barcelona, avisats per Salvament Marítim, han trucat al telèfon d'emergències 112 a les 13:11 hores del migdia alertant que hi havia el cos d’una persona a l’aigua.

Segons les primeres informacions, l’home s’estaria banyant a dues milles de la desembocadura del riu Besós amb altres persones i no hauria pogut tornar fins a l’embarcació en la que anaven.

La Policia Judicial de la Guàrdia Civil se n’ha fet càrrec de les diligències.

Amb aquesta, ja són vint les persones mortes a les platges catalanes en el període de campanya estival (15 de juny a 15 de setembre) d’aquest 2023. Cal recordar que aquest recompte només fa referència a banyistes.

Protecció Civil de la Generalitat demana extremar les precaucions a les platges, piscines i aigües interiors coincidint amb uns dies de temperatures molt altes.

Si observeu que algú es troba malament o té dificultats dins l’aigua cal avisar urgentment el servei de socorrisme o al telèfon 112 per facilitar la seva actuació ràpida.

En el bany, cal tenir presents sempre les nostres condicions i limitacions físiques i evitar un sobreesforç que ens dificulti la sortida de l’aigua i ens posi en risc.

Es recomana anar sempre a platges vigilades. Podeu consultar les banderes que onegen a les platges catalanes a través del visor de platges de Protecció Civil a l’enllaç https://interior.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/proteccio_civil/estatplatges/index.html

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia