1. Els Bombers de la Generalitat han activat set dotacions per extingir l'incendi.
  2. Segons el SEM (Servei d'Emergències Mèdiques), hi ha hagut cinc afectats menys greus.

Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís, a les 09.19 hores, d'un incendi d'habitatge que afectava uns apartaments al carrer Pare Claret de Lloret de Mar. Fins al lloc s'hi han desplaçat set dotacions (una autoescala, quatre camions d'aigua i dos vehicles lleugers de coordinació i comandament) i hi han treballat un total de 18 efectius.

L'edifici consta d'una planta baixa i quatre d'alçada. El foc estava desenvolupat a la planta baixa i ha afectat els llits d'una de les habitacions i part de l'habitatge. La resta del bloc s'ha vist afectada pel fum i algunes de les persones que hi residien s'han autoevacuat. Els efectius han fet servir l'autoescala per evacuar dues persones de la segona planta.

Els Bombers han donat per extingit el foc a les 09.42 hores i han fet revisió i ventilació de l'edifici. Segons informa el SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques), s'han vist afectades menys greus cinc persones que han estat evacuades als hospitals de Blanes i Calella. Un cop finalitzades les tasques de Bombers, el servei ha quedat en custòdia del Cos de Mossos d’Esquadra.

Fins al lloc s'hi ha desplaçat tres ambulàncies del SEM, dues patrulles de Mossos d'Esquadra i efectius de la Policia Local.