Ferrocarrils

FGC

Ferrocarrils oferirà servei ininterromput durant cinc nits amb motiu de la Festa Major de Sabadell

query_builder   24 agost 2023 10:00

event_note Nota de premsa

Ferrocarrils oferirà servei ininterromput durant cinc nits amb motiu de la Festa Major de Sabadell

  1. Els trens de la línia S2 (Sabadell) circularan del dijous 31 d’agost al dilluns 4 de setembre durant tota la nit
  2. L’objectiu és donar resposta al previsible augment de la demanda i afavorir la mobilitat als actes nocturns de la Festa Major de la ciutat
FGC{"name":"2023/08/24/08/35/8e26321d-61bf-4c1a-9163-7042b65edbde.jpg","author":"FGC","type":"0","location":"0","weight":222697}


Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) oferirà servei ininterromput a la línia S2 (Sabadell) durant cinc nits consecutives amb motiu de la Festa Major de Sabadell. La mesura s’aplicarà, en concret, les nits que van del 31 d’agost al 4 de setembre, quan se celebra el gruix d’activitats del programa festiu.

Amb aquesta acció, la companyia vol donar resposta al previsible augment de la demanda i afavorir la mobilitat de les persones que vulguin assistir a alguns dels actes nocturns programats durant la Festa Major de Sabadell.

El reforç de trens consistirà en una freqüència de pas d’un tren per hora i sentit, durant tota la nit. Els trens nocturns donaran servei a totes les estacions de la línia S2, entre Sabadell Parc del Nord i Pl. Catalunya.

Els horaris d’aquest reforç de servei es poden consultar al web de Ferrocarrils www.fgc.cat i a l’aplicació per a mòbils de la companyia. De la mateixa manera, les persones usuàries podran seguir la informació actualitzada del servei a través del perfil @FGC d’X (abans Twitter).

1  

Imatges

Foto

Foto 222697

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia