1. Els trens de la línia S2 (Sabadell) circularan del dijous 31 d’agost al dilluns 4 de setembre durant tota la nit
  2. L’objectiu és donar resposta al previsible augment de la demanda i afavorir la mobilitat als actes nocturns de la Festa Major de la ciutat
FGC{"name":"2023/08/24/08/35/8e26321d-61bf-4c1a-9163-7042b65edbde.jpg","author":"FGC","type":"0","location":"0","weight":222697}


Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) oferirà servei ininterromput a la línia S2 (Sabadell) durant cinc nits consecutives amb motiu de la Festa Major de Sabadell. La mesura s’aplicarà, en concret, les nits que van del 31 d’agost al 4 de setembre, quan se celebra el gruix d’activitats del programa festiu.

Amb aquesta acció, la companyia vol donar resposta al previsible augment de la demanda i afavorir la mobilitat de les persones que vulguin assistir a alguns dels actes nocturns programats durant la Festa Major de Sabadell.

El reforç de trens consistirà en una freqüència de pas d’un tren per hora i sentit, durant tota la nit. Els trens nocturns donaran servei a totes les estacions de la línia S2, entre Sabadell Parc del Nord i Pl. Catalunya.

Els horaris d’aquest reforç de servei es poden consultar al web de Ferrocarrils www.fgc.cat i a l’aplicació per a mòbils de la companyia. De la mateixa manera, les persones usuàries podran seguir la informació actualitzada del servei a través del perfil @FGC d’X (abans Twitter).

1  

Imatges

Foto

Foto 222697