Mossos d'Esquadra

Entrada en dels domicilis de Terrassa

Els Mossos detenen un home en dues entrades i registres per salut pública al barri de la Grípia de Terrassa

query_builder   31 agost 2023 09:47

event_note Nota de premsa

Els Mossos detenen un home en dues entrades i registres per salut pública al barri de la Grípia de Terrassa

· El detingut és un home de 35 anys.

· També s’ha comissat crack, marihuana, joies, diners en efectiu i molt material electrònic, el qual prové presumptament de furts i robatoris violents


Avui, a les 7 del matí, la Unitat d’Investigació dels Mossos d’Esquadra de la Comissaria de Terrassa, recolzats per agents de Seguretat Ciutadana, de l’ARRO (Àrea Regional de Recursos Operatius) i de la Unitat Canina, han realitzat dues entrades i registres a dos domicilis del barri de la Grípia de Terrassa, en una operació contra el tràfic de substàncies estupefaents.

En aquesta operació s’ha detingut un home, de 35 anys, per un presumpte delicte de contra la salut pública i també per un delicte de receptació. A més, s’han comissat aproximadament uns 2 quilograms de marihuana i 90 grams de crack (cocaïna en base), gran part del qual es trobava preparat per a la seva venda i distribució.

També s’han intervingut 2.626 euros en efectiu, joies, rellotges i molt material electrònic, principalment telèfons mòbils i tauletes. Aquest material provindria presumptament de clients, els quals el farien servir per intercanviar-lo per dosis de droga. Material que, a la vegada, els clients aconseguirien mitjançant possibles furts i robatoris violents comesos per la zona. Fet que generava inseguretat al barri.

Al tractar-se, doncs, de material de procedència delictiva, al detingut també se l’acusa d’un delicte de receptació.

Àrea de Comunicació

Granollers, 31 d’agost de 2023

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia