· El detingut és un home de 35 anys.

· També s’ha comissat crack, marihuana, joies, diners en efectiu i molt material electrònic, el qual prové presumptament de furts i robatoris violents


Avui, a les 7 del matí, la Unitat d’Investigació dels Mossos d’Esquadra de la Comissaria de Terrassa, recolzats per agents de Seguretat Ciutadana, de l’ARRO (Àrea Regional de Recursos Operatius) i de la Unitat Canina, han realitzat dues entrades i registres a dos domicilis del barri de la Grípia de Terrassa, en una operació contra el tràfic de substàncies estupefaents.

En aquesta operació s’ha detingut un home, de 35 anys, per un presumpte delicte de contra la salut pública i també per un delicte de receptació. A més, s’han comissat aproximadament uns 2 quilograms de marihuana i 90 grams de crack (cocaïna en base), gran part del qual es trobava preparat per a la seva venda i distribució.

També s’han intervingut 2.626 euros en efectiu, joies, rellotges i molt material electrònic, principalment telèfons mòbils i tauletes. Aquest material provindria presumptament de clients, els quals el farien servir per intercanviar-lo per dosis de droga. Material que, a la vegada, els clients aconseguirien mitjançant possibles furts i robatoris violents comesos per la zona. Fet que generava inseguretat al barri.

Al tractar-se, doncs, de material de procedència delictiva, al detingut també se l’acusa d’un delicte de receptació.

Àrea de Comunicació

Granollers, 31 d’agost de 2023