Direcció General de Comunicació

Nomenaments

NOMENAMENTS

query_builder   5 setembre 2023 15:35

event_note Nota de premsa

NOMENAMENTS

Departament de la Presidència

Joan Capdevila i Esteve, delegat del Govern de la Generalitat a Madrid

Nascut a Martorell el 1965

Diputat al Congrés Espanyol des del 2016. Durant l’última legislatura, ha ocupat la presidència de la Comissió d’Indústria, Comerç i Turisme. Ha estat portaveu d’ERC a les comissions parlamentàries de Transició Ecològica, Economia i Indústria. En l’última legislatura, ha estat ponent d’una desena de projectes de llei i, durant la XII legislatura del 2016 al 2019, va ser ponent de sis projectes de llei més. Fins el 2016 va exercir de veterinari a l’empresa privada, a més de ser coordinador veterinari de l’oficina comarcal del Baix Llobregat del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca.

Capdevila és llicenciat en Veterinària per la Universitat d’Extremadura. Ha cursat el programa executiu en Governança del Sector Públic d’ESADE i el programa de Lideratge Públic en Emprenedoria i Innovació de Deusto Business School; i ha fet dos cursos de doctorat al Departament de Ciència Política i Administració Pública de la Universitat Internacional de Catalunya.

Va ser el primer director del diari digital El Matí, entre el 2008 i el 2011, i ha estat i és membre de diverses associacions de Martorell.

Departament d’Educació

Ignasi Garcia Plata, secretari de Transformació Educativa

Nascut a Vigo l’any 1956.

És mestre i llicenciat en Filosofia i Lletres.

Va ser director general de Professorat i Personal de Centres Públics entre 2015 i 2021, i també va assumir altres responsabilitats al Departament. Abans, havia exercit de docent i director d’escola i, des de l’any 1992 és inspector d’educació. Al llarg de la trajectòria professional ha impartit ponències i formacions vinculades a l’autonomia de centres i el lideratge en l’àmbit educatiu.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia