Delegació a Tarragona

Jordi Fortuny i Guinart ha estat nomenat director dels Serveis Territorials d¿Empresa i Treball a Tarragona

Jordi Fortuny i Guinart s'incorpora com a nou director dels Serveis Territorials d'Empresa i Treball

query_builder   7 setembre 2023 09:38

event_note Nota de premsa

Jordi Fortuny i Guinart s'incorpora com a nou director dels Serveis Territorials d'Empresa i Treball

  1. Substitueix Sofia Moya Pereira, que ocupava el càrrec des del setembre de 2021


Jordi Fortuny i Guinart ha estat nomenat director dels Serveis Territorials d’Empresa i Treball a Tarragona, en substitució de Sofia Moya Pereira, que ocupava el càrrec des del mes de setembre de 2021.

Jordi Fortuny i Guinart ha estat nomenat director dels Serveis Territorials d’Empresa i Treball a Tarragona
Jordi Fortuny i Guinart ha estat nomenat director dels Serveis Territorials d’Empresa i Treball a Tarragona
{"name":"2023/09/07/09/35/08c9fd34-2378-488b-9578-0c99b9a63086.jpeg","author":"Govern ","type":"0","location":"0","weight":34307}

Nascut a Tarragona l’any 1963, Fortuny és llicenciat en Ciències Químiques per la UB (Facultat de Químiques de Tarragona), assolint l’especialitat de Química Industrial. Ha treballat a la indústria química i de control. També ha estat docent de Física i Química i va ser el director fundador de l’Institut de Bonavista. De l’any 2007 al 2019 va exercir d’Inspector d’Educació a Tarragona.

Paral·lelament, també ha estat professor de la UOC, ha participat en nombrosos cursos, congressos i ha impartit formació a funcionaris, a més de formar part de tribunals de selecció de personal.

Conseller a l’Ajuntament de Tarragona per la coalició entre Esquerra Republicana de Catalunya, Moviment d’Esquerres i Moviment Demòcrata Català des del 2015, ha estat primer i segon tinent d’Alcalde del consistori, així com coordinador de l’Àrea de Serveis Generals i Govern Obert (2019-2023). També ha estat president de l’Empresa Municipal Mixta d’Aigües de Tarragona (EMATSA) i de l’Empresa Municipal de Transports Públics de Tarragona (EMT) i Aparcaments Municipals de Tarragona (AMT), durant els anys 2019-2023.

D’altra banda, Sofia Moya passarà a ocupar el càrrec de coordinadora del Departament d’Empresa i Treball als serveis territorials del Penedès

1  

Imatges

Fotografia del nou director dels Serveis Territorials d¿Empresa i Treball a Tarragona

Fotografia del nou director dels Serveis Territorials d¿Empresa i Treball a Tarragona 34307

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia