Delegació al Penedès

Sofia Moya, nova directora de serveis territorials d'Empresa i Territori al Penedès

Sofia Moya és nomenada coordinadora de Serveis Territorials d'Empresa i Treball al Penedès

query_builder   14 setembre 2023 15:22

event_note Nota de premsa

Sofia Moya és nomenada coordinadora de Serveis Territorials d'Empresa i Treball al Penedès

Amb el nomenament de Moya, la Delegació del Govern al Penedès ja ha fet efectiu el desplegament de sis serveis territorials

La Delegació del Govern al Penedès continua consolidant el desplegament de serveis territorials (ST) amb el nomenament de Sofia Moya, a començament d’aquest mes de setembre, com a coordinadora dels Serveis Territorials d’Empresa i Treball al Penedès

Nascuda a Tarragona i resident a Sitges, Moya és llicenciada en ADE per ESADE. Ha cursat diferents màsters en estratègia, gestió i desenvolupament directiu a diferents països i és doctora en Mobile Learning per la Universitat Rovira i Virgili (URV). Va començar la seva carrera professional com a auditora a KPMG i a Nike, on va ser directora financera a la península Ibèrica i directora general de la joint venture FCBMerchandising, entre Nike i el Barça. Ha estat uns anys al món acadèmic amb una estada de dos cursos a la Xina, i continua fent docència i recerca a la URV. L’any 2021 va ser nomenada directora dels serveis territorials d’Empresa i Treball a Tarragona, on gestionava la comarca del Baix Penedès, entre d’altres, càrrec que ha ocupat fins a l’actualitat.

Desplegament de serveis territorials

Amb el nomenament de Sofia Moya com a coordinadora de Serveis Territorials d’Empresa i Treball al Penedès, la Delegació del Govern ja ha fet efectiu el desplegament de sis serveis territorials al Penedès.

Està previst que aquest mes de setembre es nomenin, també, les direccions territorials dels departaments d’Interior i Igualtat i Feminismes, i que abans de la primavera del 2024 també s’hi sumin Justícia i Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.

1  

Imatges

Sofia Moya, nova directora de serveis territorials d'Empresa i Territori al Penedès

Sofia Moya, nova directora de serveis territorials d'Empresa i Territori al Penedès 224735

`