Salut

El consultori local de la Colònia Güell de Santa Coloma de Cervelló reobrirà el 18 de setembre

El consultori local de la Colònia Güell de Santa Coloma de Cervelló reobrirà el 18 de setembre

query_builder   15 setembre 2023 11:00

event_note Nota de premsa

El consultori local de la Colònia Güell de Santa Coloma de Cervelló reobrirà el 18 de setembre

  1. L’equipament s’ha remodelat en els darrers mesos per adequar-lo a les necessitats actuals i millorar l’atenció als usuaris
El consultori local de la Colònia Güell de Santa Coloma de Cervelló reobrirà el 18 de setembre{"name":"2023/10/02/13/54/56a15d42-3e81-44e6-a34d-2d268e45542f.jpg","author":"Departament de Salut","type":"0","location":"0","weight":359455}

El consultori local de la Colònia Güell de Santa Coloma de Cervelló reobrirà les portes el proper dilluns 18 de setembre, després de les obres de remodelació que s’hi han realitzat en els darrers mesos per adequar l’espai a les necessitats actuals i millorar l’atenció als usuaris.

El centre es troba a la planta baixa d’un edifici històric conegut com l’Antiga Casa del Secretari, al carrer Aranyó, 8, i està gestionat per l’equip d’atenció primària Molí Nou, de l’Institut Català de la Salut (ICS). Mantindrà els mateixos serveis que oferia abans del seu tancament i els horaris d’atenció seran: dilluns i dimecres, de 10h a 14h infermeria i de 12h a 14h, medicina de família. A més, continuarà oferint el servei d’atenció domiciliària, de manera que la reobertura del centre permet reforçar l’atenció de proximitat a la població que resideix en aquest nucli.

Els treballs de reforma han permès fer una profunda renovació dels espais, tot respectant l’arquitectura singular de la Colònia Güell, per millorar-ne l’accessibilitat, les instal·lacions, el mobiliari i el confort climàtic, així com crear espais càlids i aprofitar la lluminositat del centre. La remodelació ha estat a càrrec de l’Ajuntament, mentre que el Departament de Salut n’ha assumit l’equipament sanitari amb una inversió de 22.000€.

Sistema de salut
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia