Delegació a l'Alt Pirineu i Aran

Mireia Guivernau Huguet, nova directora dels Serveis Territorials del Departament d'Igualtat i Feminismes a l'Alt Pirineu i Aran.

Mireia Guivernau, nova directora territorial d'Igualtat i Feminismes a l'Alt Pirineu i Aran

query_builder   15 setembre 2023 11:27

event_note Nota de premsa

Mireia Guivernau, nova directora territorial d'Igualtat i Feminismes a l'Alt Pirineu i Aran

  1. Llicenciada en Sociologia i diplomada en Treball Social, Guivernau té l’encàrrec de desplegar els Serveis Territorials del Departament d’Igualtat i Feminismes a l’Alt Pirineu i Aran.
  2. Els serveis s’ubicaran a Tremp.
Mireia Guivernau Huguet, nova directora dels Serveis Territorials del Departament d'Igualtat i Feminismes a l'Alt Pirineu i Aran.{"name":"2023/09/15/11/00/bf8805cc-8806-4075-9df7-c5e93170fff8.png","author":"Delegació del Govern a l'Alt Pirineu i Aran.","type":"0","location":"0","weight":2164398}

Mireia Guivernau Huguet (Lleida, 1973) ha iniciat avui el seu recorregut com a directora dels Serveis Territorials d’Igualtat i Feminismes a l’Alt Pirineu i Aran assistint a la presentació a la vegueria de l’Oficina d’Igualtat de Tracte i No-Discriminació.

Guivernau, que viu al Pallars Jussà des de fa 19 anys, és llicenciada en Sociologia per la Universitat de Barcelona i diplomada en Treball Social per la Universitat de Lleida.

La nova directora compta amb una àmplia trajectòria professional com a tècnica superior de la Generalitat de Catalunya. Des del 2001, ha desenvolupat tasques en l'àmbit del procediment administratiu, els recursos humans, la gestió econòmica i la inspecció de serveis socials, entre altres. Al llarg del seu recorregut, ha treballat pel Departament d’Universitats, Recerca i Societat de la Informació; el Departament de Benestar i Família; l’Institut Català de la Salut, i el Departament de Territori i Sostenibilitat. En els darrers temps, treballava al Departament de Drets Socials.

Amb el nomenament de Guivernau aquest divendres, el Govern dona el tret de sortida al desplegament dels Serveis Territorials del Departament d’Igualtat i Feminismes a l’Alt Pirineu i Aran. S’afegeix així als sis departaments ja desplegats a la vegueria (Salut, Educació, Cultura, Territori, Drets Socials i Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural). Els Serveis Territorials del Departament d’Igualtat i Feminismes s’ubicaran a Tremp.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia