1. La companyia especialitzada en maquinària industrial ha donat un impuls a la seva estratègia d’internacionalització, que actualment representa el 35% de les seves vendes, amb l’objectiu d’incrementar les xifres de negoci exterior en els propers dos anys
  2. Per als seus projectes internacionals, l’empresa ha comptat amb el suport del Govern per mitjà de la Xarxa d’Oficines Exteriors de Comerç i d’Inversions d’ACCIÓ
  3. Amb seu a Granollers, Lleal compta amb prop de 150 anys d’història i actualment disposa d’una plantilla de 110 persones, inclòs un equip destinat a l’R+D


Un operari de la companyia Lleal treballant en un dels seus centres de producció
Lleal és una companyia especialitzada en maquinària industrial
{"name":"2023/09/15/11/50/7f482ee1-0fcc-4b9b-bd69-51bc0f0d4a2f.jpg","author":"Lleal","type":"0","location":"0","weight":1539631}

L’empresa catalana Lleal (Granollers, Vallès Oriental), especialitzada en maquinària industrial, ha donat un impuls a la seva expansió internacional per incrementar la seva presència als mercats de l’Amèrica Llatina i el Nord d’Àfrica. La companyia té l’objectiu d’incrementar fins als 1,5 milions d’euros de negoci exterior en els propers dos anys.

Per als seus projectes d’expansió internacional, l’empresa ha comptat amb el suport del Govern per mitjà de la Xarxa d’Oficines Exteriors de Comerç i d’Inversions al món d’ACCIÓ, l’agència per la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Treball.

En concret, Lleal comercialitza la seva maquinària especialitzada mitjançant la venda directa als seus clients finals o a través d’acords amb distribuïdors locals en els mercats de destí. Així, actualment la companyia s’ha centrat en l’exportació a països llatinoamericans com Mèxic, Colòmbia i Costa Rica, i d’altres de l’Àfrica, com el Marroc.

D’acord amb el director general de la companyia, Alex Lleal Tost, l’empresa ha establert aquests mercats com a prioritaris, ja que considera que són “les àrees geogràfiques on ara s’estan fent més inversions en maquinària i més investigació en nous processos productius”. Són mercats on l’empresa ja exportava puntualment, però on ara es marca l’objectiu de reforçar-hi les seves vendes amb el suport de “representants establerts al país, amb qui volem afermar una bona relació fora de les nostres fronteres perquè ens ajudin a fer conèixer millor el servei integral que oferim als nostres clients”. Segons Lleal, “geogràficament, no estem tancats a cap mercat perquè tenim capacitat per donar servei arreu del món”.

L’empresa Lleal ofereix un servei complet als seus clients, principalment empreses industrials, des del disseny i la fabricació de la maquinària a la seva comercialització. Així, la companyia disposa d’una cartera de productes que inclou maquinària per a diferents processos (mescla, molta, assecat, emulsió...) i instal·lacions completes per a sectors com l’alimentari, el farmacèutic i el químic, que representen al voltant del 90% de la seva xifra de negoci. La companyia té una forta presència al mercat català i espanyol, un posicionament que vol impulsar també a escala global, ja que actualment l’exportació representa prop del 35% del seu negoci.

Amb seu a Granollers, Lleal compta amb prop de 150 anys d’història, ja que es va fundar l’any 1874. A la seva seu central, l’empresa compta amb un laboratori propi, amb equips i planta pilot per fer proves amb els productes dels seus clients, així com un equip específic d’R+D que s’encarrega d’implementar millores i impulsar-ne de nous. L’empresa té actualment una plantilla de 110 persones.


Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

  1. Twitter @accio_cat | Twitter @empresacat | Twitter @treballcat
  2. Facebook @acciocat
  3. Linkedin ACCIÓ
  4. Youtube ACCIÓ

1  

Imatges

Lleal és una companyia especialitzada en maquinària industrial

Lleal és una companyia especialitzada en maquinària industrial 5897632