Territori

Territori millora l'exprés e6 que uneix Vilafranca del Penedès i Barcelona

query_builder   18 setembre 2023 16:55

event_note Nota de premsa

Territori millora l'exprés e6 que uneix Vilafranca del Penedès i Barcelona


  1. El Departament reforça i incorpora expedicions a primera hora del matí davant l’augment de la demanda

El Departament de Territori reforça, a partir d’aquest dimarts 19 de setembre, la línia exprés e6 amb la incorporació d’un segon autobús a l’expedició de les 6:15 h i amb tres noves expedicions a les 6:50 h, 7:40 h i 9:05 h, totes amb sortida des de Vilafranca del Penedès. Les tres noves sortides es prestaven puntualment segons les necessitats de la demanda però a partir de demà funcionaran durant tots els dies lectius.

La línia està patint un augment de la demanda a primera hora del matí coincidint amb l’inici del curs universitari. El Departament, a través de la Direcció General de Transports i Mobilitat, anirà fent un seguiment del servei per valorar si és necessari implementar nous reforços o incorporar mesures estructurals.

L’exprés e6, com passa amb altres serveis de bus, augmenta la demanda davant la manca de fiabilitat de la xarxa de Rodalies. En aquest cas concret, ADIF està portant a terme unes obres a la línia R4 que provoquen que el tren no s’aturi a l’estació de la Granada. Per aquest motiu, el Departament demanarà a RENFE que millori els serveis alternatius en autobús que té en funcionament.


Mobilitat
Transport públic
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia