Delegació a Barcelona

El delegat Joan Borràs signa el llibre d'honor de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat

Baix Llobregat

L'Ajuntament d'Olesa de Montserrat posa el focus en la mobilitat del municipi

query_builder   19 setembre 2023 16:00

event_note Nota de premsa

Baix Llobregat

L'Ajuntament d'Olesa de Montserrat posa el focus en la mobilitat del municipi

  1. El delegat Joan Borràs es va reunir amb l'alcalde d'Olesa de Montserrat, Jordi Parent
El delegat de la Generalitat a Barcelona, Joan Borràs, signa el llibre d'honor de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
El delegat de la Generalitat a Barcelona, Joan Borràs, signa el llibre d'honor de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
{"name":"2023/09/19/15/57/811db434-46f7-434c-9f27-b2a6469409fb.jpg","author":"Delegació del Govern a Barcelona","type":"0","location":"0","weight":3582431}


El delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Joan Borràs, va visitar Olesa de Montserrat (Baix Llobregat), el dilluns 18 de setembre. Borràs es va reunir amb l'alcalde olesà, Jordi Parent, i amb diversos regidors del Govern municipal i va signar el llibre d'honor de l'Ajuntament i va visitar l'Associació Santa Oliva per la inclusió.

La reunió entre Borràs i Parent es va centrar en qüestions relacionades amb la mobilitat, les infraestructures, l'atenció domiciliària i les escoles bressol municipals. El delegat de la Generalitat i l'alcalde d'Olesa de Montserrat van coincidir en valorar la trobada com a "profitosa".

"Les visites des de la delegació als ajuntaments i municipis ens enriqueixen i ens permeten conèixer les problemàtiques del territori", va assenyalar el delegat Joan Borràs, qui va afegir que és una eina "molt útil per al govern perquè permet fer actuacions més àmplies per resoldre problemes que coincideixen en diversos municipis".

Mobilitat i finançament

En l'àmbit de la mobilitat, l'Ajuntament olesà demana millores en diferents vies de connexió dels polígons industrials i d'entrada al municipi. A banda d'impactar sobre el trànsit, el consistori destaca l'objectiu de voler atraure empreses que s'instal·lin al municipi. La principal preocupació va ser l'execució del projecte executiu de connexió entre la C55 i la B40.

L'alcalde Jordi Parent també va posar sobre la taula les dificultats per cobrir econòmicament serveis com el Servei d'Atenció Domiciliària (SAD), les escoles bressol municipals i el canvi de model de recollida de residus, per adaptar-se a la normativa europea. El delegat va recollir les inquietuds del consistori per traslladar-les als departaments corresponents i traslladar solucions a les seves peticions.

Transport adaptat

Durant la seva visita a Olesa de Montserrat, Borràs va conèixer de primera mà la tasca social de l'Associació Santa Oliva per la inclusió. L'entitat es dedica a l'atenció integral de les persones amb discapacitat intel·lectual a través de serveis de lleure, formació, integració, psicologia, suport a la família i transport adaptat. Precisament, l'associació i l'Ajuntament treballen conjuntament en un projecte perquè les persones usuàries de l'associació puguin fer servir el transport públic ordinari en el seu dia a dia. La proposta compta amb el vistiplau de tots els organismes implicats i el delegat es va comprometre a traslladar la petició al departament corresponent.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia