Territori

Territori millora la línia de bus C1 que enllaça Castellar del Vallès i Sabadell

query_builder   19 setembre 2023 16:11

event_note Nota de premsa

Territori millora la línia de bus C1 que enllaça Castellar del Vallès i Sabadell

  1. El servei disposarà de 89 expedicions per sentit i d’una freqüència de pas de 10 minuts a les hores punta

El Departament de Territori millorarà, a partir del pròxim 2 d’octubre, la línia d’autobús C1 que enllaça Castellar del Vallès i Sabadell. El servei disposarà de dos nous vehicles que possibilitaran que a les hores punta, de 6:30 h a 9.00 h i de 14.25 h a 19.25 h, la freqüència de pas passi a ser de 10 minuts, quan actualment és de 12 minuts. En total, el servei oferirà 89 expedicions per sentit de dilluns a divendres feiners.

L’autobús, d’altra banda, iniciarà el servei una hora abans els dissabtes i festius. La primera expedició sortirà de Castellar del Vallès a les 6:56 h i no a les 7:52 h, com passa actualment.

La línia també mantindrà el servei que es presta tot l’any durant la primera i l’última setmana del mes d’agost, quan fins ara l’oferta era més reduïda durant aquests períodes.

L’autobús regularitzarà el temps de recorregut de les expedicions per tal d’adaptar-les a la realitat i disposar d’una major fiabilitat.

La incorporació de les millores suposarà un cost d’uns 270.000 euros anuals. La línia C1 va transportar l’any 2022 un total de 965.790 usuaris, un 25% més d’usuaris que l’any 2021. El servei està prestat per l’empresa concessionària La Vallesana, del Grup Moventis.

Mobilitat
Transport públic
Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia