Salut

Sala d'espera de les CCEE de l'ICO Badalona.

L'Institut Català d'Oncologia estrena noves consultes externes a Badalona, dins de l'Hospital Germans Trias

query_builder   20 setembre 2023 14:57

event_note Nota de premsa

L'Institut Català d'Oncologia estrena noves consultes externes a Badalona, dins de l'Hospital Germans Trias

  1. Acullen els serveis d’oncologia mèdica, hematologia, cures pal·liatives, nutrició, psicooncologia, treball social i consell genètic

L’Institut Català d’Oncologia (ICO) ha posat en marxa aquesta setmana unes noves consultes externes a Badalona, ubicades a la seu del centre dins de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol. L’ampliació i millora de les instal·lacions incrementarà el confort i el benestar de pacients i professionals.

La superfície total de les noves consultes externes és de 1.355 m2, dividits en dues plantes que donen cabuda a 26 despatxos per atendre pacients. Cada planta té una superfície de 635,95 m2. Aquestes consultes acullen els serveis d’oncologia mèdica, hematologia, cures pal·liatives, nutrició, psicooncologia, treball social i consell genètic.

La nova àrea representa un increment de despatxos, passant dels 17 que hi havia fins ara a 26. L’equipament d’aquestes consultes també és nou. El projecte ha suposat una inversió de 2,4 milions d’euros, finançada pel Servei Català de la Salut. Els nous espais han entrat en funcionament aquesta setmana.

El director assistencial de l’ICO, Vicent Valentí, considera que “el fet de disposar d’un espai renovat de consulta implicarà una millora molt significativa que ens permetrà atendre amb més comoditat i confort les necessitats assistencials de la ciutadania”.

2  

Imatges

Un dels nous despatxos de CCEE de l'ICO Badalona.

Un dels nous despatxos de CCEE de l'ICO Badalona. 2056173

La nova sala d'espera de CCEE de l'ICO Badalona.

La nova sala d'espera de CCEE de l'ICO Badalona. 3213923

Sistema de salut
Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia