1. Els Bombers de la Generalitat han activat 6 dotacions per sufocar l’incendi i rescatar la persona que havia quedat a l’interior del pis

El cos de Bombers de la Generalitat ha rebut l’avís d’un incendi al carrer de Francesc Macià, al Masnou (Maresme), a les 15.48 hores d’aquesta tarda, i fins allà s’han activat 6 dotacions, amb una autoescala automàtica, tres camions d’aigua, un vehicle lleuger de comandament i la unitat lleugera sanitaritzada del GROS (Grup Operatiu de Suport) amb infermer del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques).

Un cop arribats al servei, han emplaçat l’autoescala i buscat la manera d’accedir a l’habitatge que cremava. El foc estava situat a la planta baixa d’una casa unifamiliar de tres pisos. Els Bombers han muntat dos equips de recerca i han accedit per la façana al pis que cremava i, un cop a l’interior, han localitzat una dona de 73 anys en estat crític, afectada per cremades i inhalació de fum, que han rescatat i deixat en mans del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques). Malauradament, després d’intentar estabilitzar-lo, els professionals del SEM no han pogut fer res per salvar-li la vida.

El SEM ha enviat 3 unitats al servei, mentre que per part dels Mossos d’Esquadra hi han treballat 5 patrulles.

Cerdanyola del Vallès, 25 de setembre de 2023

19.45 hores