Direcció General de Comunicació

Altres Acords de Govern

Altres Acords de Govern

query_builder   2 novembre 2010 13:51

event_note Nota de premsa

Altres Acords de Govern

Impuls al centre de formació en l'automoció de Martorell
El Govern ha donat un nou impuls a la construcció del Centre FPCAT de l'Automoció a Martorell, amb l'aprovació d'una inversió de 16 milions d'euros -6 dels quals els aporta el Ministeri de Treball i Immigració- per a posar-lo en marxa. Es tracta del primer centre d'excel·lència en formació professional integrada especialitzat en el sector de vehicles de transport que hi ha a Catalunya.
La construcció d'aquest centre, en terrenys cedits per l'Ajuntament de Martorell, formarà part del Pla FPCAT, que dotarà Catalunya d'un sistema de formació professional integrada en 15 centres d'excel·lència especialitzats en diverses activitats productives.
El Govern destina 330.000 euros a la creació del Centre de la Dansa Tradicional Catalana de Rubí
 
El Govern ha aprovat avui signar un conveni amb l’Ajuntament de Rubí per a la creació i posada en funcionament del Centre de la Dansa Tradicional Catalana, que se situarà a l’edifici Espona, de Rubí (Vallès Occidental). El Govern destinarà un total de 330.000 euros a l’adequació d’infrastructures, equipament, mobiliari, progrmació, difusió, comunicació i funcionament del nou centre. 
 
El Centre de la Dansa Tradicional Catalana serà la seu central d’una futura xarxa territorial de centres dedicats a la dansa. L’objectiu principal d’aquesta xarxa és crear circuits, vincles i intercanvis, a banda de compartir experiències, continguts, estudis, produccions i activitats relacionades amb la dansa tradicional catalana. El nou centre estructurarà la seva activitat entorn de quatre eixos: formació, creació, recerca i difusió de la dansa tradicional catalana.
 
 
Suport a la restauració de la Capella de la Congregació de Ripoll
 
El Govern ha acordat concedir una subvenció de 350.000 euros al Consorci Ripollès Desenvolupament per a la restauració de la Capella de la Congregació de Ripoll, durant els anys 2010 i 2011.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia